Aktív témák
-
törölt tag
válasz
turbulencia8 #1504 üzenetére
Miért nem keresel valami harmadik féltől származó megoldást? Vannak ingyenes lehetőségek is.
-
törölt tag
válasz
#93794560 #1458 üzenetére
Maga a Játéktallózó is elég kacifántos úton jön elő
Egyébként nekem véletlen bukkant fel, a kezdőképernyőn félre kattintás mellékhatásaként
(#1459) Sub-ZeRo: Előbb-utóbb frissül majd ahhoz is az AMD oldaláról a driver. Sőt azt írtad, WU-n keresztül frissült, csak nem volt jó az a verzió sem... de még mindig jobb helyzetben vagy mint azok akiknek a processzora még alkalmas volt a 8.0 futtatására a 8.1-nél viszont elvérzik.
-
törölt tag
Szerk: Bing integráció
-
törölt tag
válasz
King Unique #1417 üzenetére
hasonló
(#1418) csako: igen, felhasználói szokások kérdése, nekem is van olyan ismerősöm akinél a három hónapos Windows már ősréginek számít... neki annyiból áll a dolog, hogy pár alap programot felrak, a játékokat meg nem is telepíti újra, hanem másik partíción ott van a Steam mappája, azt mondja remekül működik, elindítja azok meg telepítik a szükséges DRM meg hasonló nyalánkságokat...
Ezzel szemben én arra törekszem minél tovább tartson ki egy Windows, SSD korszak óta - ez nálam már több mint két éve beköszöntött -, a lassulás sem igazán tényező. Ha új rendszert kell magamnak telepíteni, az nekem sok bíbelődéssel jár, hogy minden úgy legyen berendezve, ahogy azt né szeretem. Pár napig eltart a belakás, ebből adódóan már a gondolatától is irtózom
Vannak kis havi rituáléim, minden hónapban 1 max két Acronisos kezelés frissítő kedd után, vagy ugye most pont a 8.1 installálást követően is egy..., plusz meggondolom miket installálok fel, és hagyom a Norton 360-ra, hogy tegye a dolgát karbantartás téren is.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
King Unique #1406 üzenetére
-
törölt tag
válasz
King Unique #1370 üzenetére
Főként update-et töltöget, de a 8.1 is lehet oda (is) kerül átmenetileg. Rendszergazdai lemezkarbantartóval ügyködj inkább mint kézzel.
-
törölt tag
válasz
xxSanchez #1348 üzenetére
Pontosan erről van szó. Azzal nem lehet telepíteni. Magyarán a legtöbb felhasználó ebben a csónakban evez.
(#1349) King Unique: Letöltés és telepítés után törlődik, nincs mód másik meghajtóra kimenteni sem.
Az SFC a Windows rendszerfájl-ellenőrzője, amit W8.0-nál eltoltak már több hónapja, és nem javították, holott egy igen fontos eszközről van szó. A 8.1 -ben viszont már helyre pofozták.
-
törölt tag
válasz
front3r #1296 üzenetére
Hát srácok, ez kemény
Azért valahol érthető, táblagépek miatt van ezek szerint -mert ahol hozzáér szélen az illető ott legyen az egyik ikon... -, de egér+bill esetében azért kicsit fura.
"(#1300) King Unique" : A CPU használat szerintem nem, 8.0-nál már megszoktam, hogy sokáig bíbelődik a WU utáni takarítással, 8.1 esetében ma hamar végzett, Windows 7-en az újdonság meg szintén villámgyors.
SFC /Scannow parancsot futtatott már valaki 8.1-en?
-
törölt tag
válasz
King Unique #1292 üzenetére
Vagy csinálhatnál egy valamilyen klonozó/biztonsági mentő programmal egy mentést, és akkor ha valami balul sül el, akkor visszaállítod abból. Amúgy szerintem jelzi, ha driver gond lenne, hogy frissítsd.
Itt is javasolják a biztonsági mentést:
-
törölt tag
válasz
King Unique #1287 üzenetére
A 8.1 ellenőrzi a kompatbilitást / ezt nem részletezi, de szerintem nem csupán HW szempontból teszi meg hanem SW-ből is/. A fő gépemen én nem frissítettem semmit, a legfrisebb Catalyst van, SB szintén, X-FI, AverMedia H727 megint. Működnek. Laptop esetében viszont ha van újabb, akkor feltenném. Sőt így is felpakolnám, de egyelőre nem néztem, és működik minden. A hangkártyát le kellett egyszer tiltanom, majd ismét engedélyeznem. Úgy félévente egyszer megesik
-
törölt tag
Mostantól már úgy látom, csak helyi menüből lehet ezt megcsinálni:
(#1285) polonic: Mert leszed a WS 3,4-3,6 GB adatot a rendszerpartícióra x64 esetében... azt még kicsomagolgatja, a rendszerállományokat cserélgeti, írkálja stb... szóval kell neki a hely, amikor meg végez, minden sallangot töröl, és több helyed lesz mint volt.
Azon túl, hogy az egész büngésző választósdi az EU dinkasága meg a kihaló félben lévő Opera izgágasága miatt van... miért kell újból ezzel kínozni a felhasználót? Windows 8.0 esetében eldöntöttem, hogy az IE 10 az alapértelmezett a rendszerben. Miből gondolják, hogy az IE 11 esetében másként döntök, vagy egyáltalán, hogy nem vagyok képes magamtól dönteni segítség nélkül ?
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #1257 üzenetére
Milyen proci volt egyébként ami elhasalt?
-
törölt tag
Hát kicsit furán jött ki, de amúgy természetesen nem emiatt váltottam, nyilván megy vele a java, meg egyébként más böngésző is van, ha arról van szó
(#1226) vlevi: A kérdést előttem megválaszolták, de annyit fűznék még hozzá, hogy picit engem is zavar, mert megszokásból egy meghajtóval mindig mellé kattintok még...
(#1229) t72killer: nekem nem jött le automatikusan
(#1235) Milestone2: CMPXCHG16b, PrefetchW and LAHF/SAHF CPU utasításkészlet követelmény áldozatává vált a rendszered.
Az IE 11 pedig továbbra sem ismeri a magyar helyesírási szótárat.
-
törölt tag
IE11-el WOT nem megy, JAVA plugint letilt (mondjuk már bankot is váltok CIB helyett, szóval JAVA annyira nem érdekel), Egy Symantec komponenst letilt, egyelőre ennyi, megyek csinálni az Acronis Backup-ot.
Ez pedig a végeredmény, miután a karbantartóval a Windows.old mappát is likvidáltattam:
Egyébként pedig bejövős ez a 8.1
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #1160 üzenetére
Bocsi, nem vettem észre a hozzászólást
Szóval, éppen tölt, 20-as ADSL-em van amiből 14.10-14.40 körül jön stabilan csak a cucc sajnos, most ráadásul az én saját gépem W8-asa is frissül és egy másik nem saját gép, a Vivo tab is. Ha majd letöltötte, bízom benne, hogy egyből látszódni fog, hogy mit lehet vele kezdeni ilyen téren.
Az egyik a csík 1/3 résznél tart a másikon kb 1/4.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
beldeczki #1133 üzenetére
Ezt a 8.0 nálam is eljátsza néha... nálam is DDR II van, a gépem az adatlapomon látszik. Nincs tuningolva, bár tudná az 1066-ot a RAM, de akkor B.S.O.D-t csinált még a W7 korszakában, nyilván nem az OS miatt, azonban nálam a RAM hiba kizárva, tesztelve lett, illetve 800-on hajtva nincsenek B.S.O
-k sem. Ez pedig nálam is kijelenkezésnél szokott megjelenni, de nagyon ritkán.
-
törölt tag
(#1123) Milestone2: ezek jó kérdések, és egyébként én is elég problémásnak tartanám, ha W8 installálást követően mindig telepíteni kellene, mint egy SP packot a 8.1-et. Szerintem a WS a C-re húzza le, és az is kérdés, hogy onnan valahogyan ki lehet e majd menteni, HDD-re későbbi alkalomra...Pedig nekem is decemberben 1 éves lesz a W8, és az Acronis miatt nincs is okom azon filózni, hogy majd újra kellene telepíteni... de ez a W8.1 ISO nem települ a W8 kulccsal, mint fejlemény meglepett.
Azt már tudjuk,hogy a W8 két évig lesz támogatott, addig kap biztonsági frissítéseket, de azok akik az Upgrade akció keretében vásárolták meg 30€-ért mint én, vajon meddig tölthetik le? Logikus lenne ha utána legalább a 8.1-et tennék számu(n)kra digitálisan elérhetővé, de a mégjobb az lenne - és erre sajnos nincs sok esély -, ha már most választhatnánk, hogy 8.0-t akarunk letölteni vagy 8.1-et. Nem pedig ez a WS-os bénázás lenne.
Jaj IPON FB poén
-
törölt tag
Magyar árak:
-
törölt tag
válasz
#85552128 #65 üzenetére
Igen pontosan erre gondoltam. Az én ASUS A8N-SLI lapom is 4 GB RAM-al szerelhető fel maximálisan, tehát ha nem 3-nál állt volna meg a dolog, akkor "érdekes" lehetne. Persze az is kellene, hogy W8 legyen rá licencelve, de "csak" 64-bites XP, Vista és W7 van. A lap kora miatt - maga az A8N-SLI 2004-ben került a piacra, én 2005 utolsó napján vásároltam, a CPU pedig 2007 októberi szerzemény amikor még lehetett kapni - már nem léptem meg a 8-ra való frissítést.
-
törölt tag
A Windows 8 felmegy rá, friss kép:
A 8.1 pedig :
Eddig két gépből kettőnél nem ment fel, és az előző egy 250 k-s tablet: ASUS VivoTab TF810C
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest