Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz King Unique #156751 üzenetére
Köszi.
-
szkutyi
addikt
Sziasztok! Az alábbi [kép] frissítést nem teszi fel az update.
Csak 0% áll majd eltűnik....közben dolgozik kicsit a hattértár...
Helyreállítási particio 750mb... EFI rendszer particio 100mb.mi lehet a megoldás?
Köszi -
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Nos 2 nap ftp után kérdésem lenne!
Nekem itthon gigabit fel-le van...egy távoli számítógépen szintén gigabit le!. De ha tölt tőlem le valamit akkor max 12-5Mb/S az átvitel...csináltam egy torrentet, azzal is kb ennyi ..minden port stb kinyitva ahogy kell..
Jól gondoljuk hogy a szolgaltatóknál van valahol szűk keresztmetszet és nem nálunk? köszi -
szkutyi
addikt
válasz Morgenstern #156167 üzenetére
Saját ip- cimet beirva 1ms...
No-ip címem is 1ms[ Szerkesztve ]
-
szkutyi
addikt
Köszi választ, egyszer próbáltam egy szervert feltenni de nem ment..nekem ez a parancs sor nem igazán megy...egy ingyenes no-ip-m.van már a qbittorrent miatt..eddig jutottam, tovább megállt a tudomány.
-
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Az hogy oldható meg hogy otthon van egy szerver gépem( win10 plex, torrent, smb,) és ha távol vagyok külső hálón, ugyanugY telefonommal rá lássak a belső hálózatra és tudjak rá illetve le másolni róla...mert egyenlőre csak úgy működik ha belső halón vagyok wifin...Google drive-n megvan nyitva egy mappa mint saját számítógép, de ígyis a drivenfelhore megy a cumó, nem pedig direkt a szerverre.
Köszi -
szkutyi
addikt
válasz King Unique #153926 üzenetére
Na?elengedted a témát?
-
szkutyi
addikt
válasz King Unique #153926 üzenetére
Most megkérdőjelezték?xd. Kb egy hete megcsináltam..xd
Minek hazudnék?xd
-
szkutyi
addikt
válasz King Unique #153924 üzenetére
Igen ezt végig csináltam ...semmi
Azt hittem teljesítmény centrikus módban nem csinálja, de végül ott is leakadt fél óra plex ellenőrzés után..m
-
szkutyi
addikt
válasz King Unique #153922 üzenetére
Itt a probléma hogy nem teszi magát helyre...úgy is marad ...hdd/ssd LED villog mint barom, lemezkihasználtság maxon, iras-olvasas 0.kep: [kép]
Windows 10- 11 produkálja...laptop-mini pc produkálja....SSD/hdd produkálja...dokkolo-kulso ház-sata kábel produkálja....ntfs-exfat produkálja
Nem tudom még szűrni sem hogy mi okozza...van hogy masszív olvasás, van hogy éjszaka a semmitől(csak seed) ....
Pár kép az eseménynaploban: [kép] [kép] [kép]
Nagyon szívesen oda adom a gépem, mondd meg mi a hiba...hetek óta rajta vagyok, regeditben is már minden iotimeout-os kipróbáltam..nem tudom egyszerűen....
Plex is kiakasztja...egyszerűen nem tudom! -
szkutyi
addikt
válasz King Unique #153920 üzenetére
Nem a hdd a probléma hanem a Windows...Windows 7 meg jó volt 8 óta uaspstor hiba áll fent bizonyos esetekben...tele van vele a net ..és nem találni a megoldást....
Ssd is ugyanúgy leakadt ha úgy támadt kedve. -
szkutyi
addikt
válasz King Unique #153918 üzenetére
A szokásos...ha masszívan van olvasva, lehal ....gondoltam hátha csak 95% fut olvasaskor akkor nincs gond..
-
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Lehet valahogy korlátozni az usbn lévő hdd írási és olvasási maximumát?köszi. -
szkutyi
addikt
HURRÁ!!!???
hosszas huza-vona után azthiszem megvan a megoldás az usb-s hdd leakadás-ra. [kép]
uaspstor hiba és disc hiba az eseménynaplóban.
álltalában nagyobb olvasás vagy irás közben halt le, de volt hogy éjjel random....
próbáltam minden!!! illesztóprogramok, regeditbe turkálás, stb stb semmi eredmény...
MEGOLDÁS:
Disc IO kérések várakozádi ideje...
alapértelmezetten ez 60... mindenhol azt irták hogy 60-ra irjam...
na átírtam 90re...és láss csodát, azóta 1 terrát le ellenőriztem qbittorrenttel, 100%lemezhasználat folyamatossan, és nincs leakadás.
-
szkutyi
addikt
válasz enginev3.0 #153835 üzenetére
Csak a teljesitmenycentrikusra állítva fut 100on...
-
szkutyi
addikt
Hát nekem 100on fut..sőt turbón
-
szkutyi
addikt
válasz enginev3.0 #153831 üzenetére
Na akkor melyik hazudik?
-
szkutyi
addikt
válasz enginev3.0 #153825 üzenetére
Ja az én kérdésem teljesen más..én tudom miért és nekem az a kérdés hogy baj e a procira nézve vagy akármi...
Energia sémát valszeg teljesitmenycentrikusra raktad...ott végig 100% van az órajel -
szkutyi
addikt
válasz enginev3.0 #153823 üzenetére
Azaz?direkt?vagy nem ertelek
-
szkutyi
addikt
válasz szkutyi #153819 üzenetére
Esetleg ezt valaki le tudja fordítani?rajtam kifogott: [kép]
Bináris adatok:Szó
0000: 0018000F 00000001 00000000 80040081
0010: 00000001 00000000 00000000 00000000
0020: 00000000 00000000 00000000 00000000
0030: 00000000 80040081 00000000 00000000Bájt
0000: 0F 00 18 00 01 00 00 00 ........
0008: 00 00 00 00 81 00 04 80 ......
0010: 01 00 00 00 00 00 00 00 ........
0018: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........
0020: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........
0028: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........
0030: 00 00 00 00 81 00 04 80 ......
0038: 00 00 00 00 00 00 00 00 ....
.... -
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Tbao t8 Intel n100 prociAz baj ha 100% órajelen fut folyamat a proci?
Azaz a teljesítménycentrikus energia séma van használatban?
Nincs terhelés uresjaratban, de akkoris 2.9ghz üzemel...hoaszutavon gondot okozhat?köszi
-
szkutyi
addikt
Sziasztok
Rendszermegszakitasok Hany százalékig normális kb? Ha megy a torrent akkor 1-3% között ugrál, nélküle 0-1%.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
szkutyi
addikt
válasz szkutyi #153376 üzenetére
Update!
Azthiszem van fejlemény! és ez már windows téma
olvastam valahol hogy energia sémánál kell ügyködni, valami bug lehet vagy nem tudom!
teljesitmény centrikus sémánál ment hiba nélkül 200gb torrent ellenőrzés is(elötte 30 gigánál már ledobta)
viszont nem tetszik hogy itt állandoan max orajelen fut a proci hiába veszem le a minimum órajelet 5%ra.(vagy én cisnálok valamit rosszul?)
csináltam egy saját energiasémát, egyenlőre rá engedtem a torrent ellenőrzést és a plexet is, egyszer fagyott ki, lecsatlakozott de magától vissza is csatolta és folytatta ahol abba hagyta.
sokat segitett ez: [link]
első 3 hsz
de! még mindig egy nagyobb olvasás után kifagy, lecsatlakozik, aztám gyorsan vissza! -
szkutyi
addikt
Sziasztok. Ezek számok rendben vannak? Normális hogy 10 giga van gyorsitotarazva? Mi lehet az a 10?látom valahol?
Alsó két szám is rendben van szerintetek?köszi -
szkutyi
addikt
Sziasztok.megint én.
Rendszermegszakitasok 0.5 és 2%kozott fogja a procit ...megnéztem egy progival mi az a driver vagy valami ami elvileg sok hibát vagy mit produkál és elvileg ndis.sys van az élen..ahogy kihuzom a lan-t, a hiba számlálója megáll ..program szerint egyébként rendben van a gépen, de valami miatt valszeg azt az 1-2%-ot ez produkálja ....kell aggódnia vagy ez normális?köszi.
Szerk.: a progi neve amivel néztem: latencymon[ Szerkesztve ]
-
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Nem tudom.bekapxsolni, és így nem is megy az smb megosztás
Nincs kedvem megint újra telepíteni..ötlet?
Köszi.
-
szkutyi
addikt
válasz tordaitibi #153387 üzenetére
Dokkolóval másik kábel persze.:/.
Egyszerűen nincs otletem -
szkutyi
addikt
Sziasztok.
Lenne egy problémam...adott egy win10 rendszer, usb 3.0 külső hddvel...azt vettem észre ha van egy masszívabb olvasás rajta, akkor össze fossa magát a rendszer.magyarul sajatgép-ben elerhetetlen lessz, a pc távoli elérése is elerhetetlen mindaddig amíg a hdd-t újra nem csatlakoztatott.kezzel...
A masszívabb olvasás: torrent ellenorzes, plex könyvtár scan, torrent nagyobb seed...
Hdd hibátlan, irást bírja...100/100as, gyors ön teszt is hibátlan....hdd sentinel észre sem veszi ezt....egyszerűen ott marad a betű jel stb, de a hdd szépen lassan kihül....
Eddig egy laptopon és egy mini pc-n is ugyan ez a helyzet....köszi. -
szkutyi
addikt
válasz tordaitibi #153123 üzenetére
Nem pörög le.azt le tudtam tiltani...hanem csak parkoltatja a fejét...ami elég agresszív..
-
szkutyi
addikt
Sziasztok! Win10 pro
Mini pc-men(tbao t8 plus) van egy 4terrás WD blue.
Így alapjaratban parkol a fej folyamat, a hőfok durván 32fok és nem nagyon seedeli a történteket max pár kb/S.....
Ha hdd sentinellel bekapcsolom a lemez figyelest, ergo nem engedi parkolni, a hőfok felmegy, és elindul normálisan a seedeles....
Jól gondolom hogy a parkolásnak ezt nem szabadna befolyásolnia? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest