Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz prisz #135977 üzenetére
Nem nyert. Mindent végigpróbáltam, le/ki/fel/be stb. Végül egy registry bejegyzés törlésével egyből megoldódott.
3 éves brand gépnél nem gondolnám, hogy nem kompatibilis Intel USB3.0 extensible host controller illesztőbe kell botlani.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
King Unique
titán
válasz prisz #125332 üzenetére
Én meg nem véletlenül kérdeztem azokat, amik az előző válaszban le vannak írva, mert nem teljesen tiszta, amik közül több infó továbbra sem ismert, most sem derült ki, úgy meg nyilván nehéz lesz távolról kitalálni a hiba pontos okát, arra a megoldást. Valamint a "megszűnt létezni" azt jelenti, ami az előző válaszban van leírva, Windows szinten pl. az eszközkezelőben sem látszik az eszköz, stb.
Nem, nekem nem volt ilyen gondom több Windows 10-verzió legutóbbi kumulatív frissítése után, valamint funkciófrissítés után sem. De a lehetséges megoldás az előző válaszban le van írva, azaz szükség estén a problémát okozó frissítés eltávolítása (adja magát), vagy az eszközkezelő ellenőrzése és eszközillesztő eltávolítása-újratelepítése, vagy a BIOS-beállítások ellenőrzése és szükség esetén módosítása, stb. Vagy ha más nem megy, akkor marad az alaphelyzetbe állítás / klasszikus újratelepítés.[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz prisz #125328 üzenetére
Milyen legutóbbi (előzmények) Windows-frissítés után, havi kumulatív, netán funkciófrissítés, vagy illesztőprogram-frissítés, milyen Windows 10-verzió?
De ha tényleg egy frissítés után történt ez, akkor az szükség esetén eltávolítható, elrejthető, funkciófrissítés után 10 napig vissza lehet állni az előző verzióra, stb. + Szükség esetén konfigurálható, halasztható a frissítések telepítése, ami nemrég volt újfent részletezve, illetve az illesztőprogramoknál is.Aztán nem derült ki, hogy ez az "USB megszűnt létezni" pontosan mit akar jelenti. Azaz a rácsatlakoztatott USB-s eszközöket abszolút nem ismeri fel a Windows 10, az állapotjelző LED világít rajtuk, az eszközkezelőben sem látszanak, hibakód sincsen, valamint az ebben a válaszban leírtak szerint ellenőrizve lettek? Ha nem és nincsen, valamint a linkelt hozzászólásban javasoltak ellenőrzése/kipróbálása után sem, akkor helytálló az állítás, ellenkező esetben viszont eleve helytelen.
+ A BIOS-ban ha van EHCI / XHCI Hand-off és Legacy USB support stb. USB-s beállítás, akkor esetleg azok nem lettek elnyomkodva?
[ Szerkesztve ]
-
raidx
őstag
Ha szabájosan leállítod a gépet este és van olyan frissítés ami újraindítást igényel ki fogja írni, "ne kepcsolja ki a számítógépet....." induláskor fogja befejezni. Így hosszab ideig tart a leállás és indulás egy picit.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
Aurig@
őstag
Eddig is úgy működött. A win7, 64 bites driver volt fent. Ez volt az első, amit újratettem. De mivel nyomtatni hibátlanul tudok, nem a driverrel van, volt baj. Ugyan az a driver van mindhárom opcióhoz (szkenner, nyomtatás, fénymásolás). Ezért nem is értem a dolgot, hogy nyomtatni engedett vagyis tudtam, szkennelni viszont nem.
Így maradok a win7-nél, ezen működik rendesen. -
JamesHun
addikt
a frissítéseknél van egy beállítás opció
ott van pár variációd, hogy ha ilyen frissítés jött le mit tegyen (szerencsére, mert kezdeti tesztnél EGYBŐL restartolta a gépet )
Bár itt sincs túl sok
Automata, szól neked és egy időpontba megegyeztek, vagy egyből restartolodSeriesX: JamesSHun
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Gyúrósok ide!
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Call of Duty: Black Ops 6
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Farming Simulator 25
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest