Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
classic B
senior tag
Szia!
Én is most telepítettem újra rendszert és nálam is eltűnt az összes wifi hálózat. Lecsuktam a laptop fedelét, hagytam a francba. Felnyitás után már jó volt, azóta nem fordult elő (kopp-kopp-kopp). Nem hinném, hogy hardveres hiba lenne, de fura, mert korábban nem volt ilyen. -
HARDVERAPRÓD
Szia. Próbáld live rendszer alatt, valami linux disztribúció alatt. Ha ott is csinálja, akkor hardveres lehet a hiba. Ha esetleg volt nemrég szétszedve érdemes megnézni, hogy akábelek a helyén vannak-e rendesen, illetve ott vannak ahol kell. (ezt amúgy is nézd meg ).
Illetve jó lenne a kártya pontos típusa is.
[ Szerkesztve ]
-
Geth
veterán
Elvileg még elfogadja (ahogy korábban írták), és a kulcsok nem architektúra függőek (32/64 bit), SKU-nként van kiadva. Külön SKU-nak számít a Home, Pro, Pro N, stb. Illetve esetedben az upgrade útvonal is figyelembe veendő, pl. 7U-ból 10P lehet.
In-place upgrade, tehát Winből indított upgrade csak azonos architektúrán megoldott.
(#82091) Kékes525: neked a nyelvtan nem az erősséged
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Igen, egy a fontos: home-hoz van a kulcs akkor home-ot, pro - pro stb. a nyelv is mindegy.
Raysen623
Ilyenre még senki sem panaszkodott, én sem. Sajnos ott nálad van valami gubanc, rájönni max az eseménynaplót megvizslatod esetleg csökentett módban használod a gépet egy ideig és ha akkor nem jön elő akkor valamelyik olyan programoddal van a gond ami csak normál rendszernél indul.Ha a hardver rendben van: nem túl poros a gép és ezért esetleg túlmelegszik vagy minden csatlakozó stabil akkor egy újratelepítéssel kezdeném MINIMÁL programokkal ami nagyon szükséges de semmi egyéb ezzel használnám - ha napi szinten előjön akkor egy - két nap használat után ki kell derülnie hogy a korább windows volt a ludas ha nincs gond akkor lehet belakni ha nem azaz előjön akkor esetleg egy memória diagnosztikát lefuttathatsz mondjuk. Esetleg egy aida64 extreme-et is pár tesztet tolni megnézni a SMART adatokat a háttértárra stb.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Egyéni ficam kérdése. Van akinek elég, van akinek nem.
Próbáld ki magad!Én pl. honnan tudjam mik az igényeid?! Mert azok ismerete nélkül nehéz jó választ adni. Nekem pl. eddig mindenre elég volt a beépített, de ez nem jelenti azt hogy neked is az lesz.
pjen
Muti!
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Воланд
titán
Microsoft's Edge browser can steal Chrome and Firefox extensions
a cikkhez annyi kiegeszites, hogy tudtommal egy az egyben nem lehet majd felrakni egyik bongeszore keszult kiegeszitot sem, azt a fejlesztojenek kell portolnia. letolteni meg majd a store-bol lehet.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
justaview
senior tag
Ez a lényeg:
And it's those preview builds that Windows Insiders will freely receive on a regular basis. Each preview build expires at a certain point, but Microsoft promises that it will be replaced by the next build. So in essence, those who wish to remain in the Windows Insider Program can get Windows 10 for free, but the version you run will always be a prerelease build, in other words a non-activated beta product.
Innen van.
Ha ez Neked megfelel, akkor igen, ilyen formában lesz ingyen W10-ed.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
ingyenes windows 10 csak eredeti windows 7-el es windows 8-al rendelkezo felhasznaloknak jar. az insider programban elerheto verziok tesztverziok, melyekre teljesen mas licencfeltetelek vonatkoznak es idokorlattal rendelkeznek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
westlake
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest