-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
válasz
#71043776 #81304 üzenetére
Köszi! Energiagazdálkodásnál már minden le van kapcsolva rég, már mindenféle hacket is próbáltam, de ezt az ütemezett feladatok nézetet még nem láttam, itt is kilőttem.
Bár nem hiszem hogy ilyen egyszerű, hiszen nem véletlenül van az a sok hackelés a neten hogy tiltsák le az erőszakos update-t...
Holnap meglátom hogy bekapcsol-e. -
Liner
aktív tag
válasz
#71043776 #81304 üzenetére
Kösz! Hát ha azt mondod elmúlik.. Azért megcsinálom amit írtál. Jaj de jó ez a szerkesztés. Mindig eszembe jut még valami.
Ja lol azt nem is nekem írtad.
De tényleg ez lehet a letöltéstől mármint ez nem is letöltés tulajdonképpen install nem? Már ha steamon originen vagy Ubin töltesz valamit ezekszerint nem érdemes játszani max. filmet nézni. Szerintem kezdek egy új dying Lightot normálon kontrollerrel. Kíváncsi vagyok. Mert egérrel Nightmeren tolom de az tényleg rémálom. Mit lehet csinálni amikor egyszerre két db sprintelő zombi akar kiütni és egyre sürűbben érkeznek le a kalappal aki ott nem hal meg...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diabetes - Cukorbetegség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külpolitika
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- További aktív témák...
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest