Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz movax #67421 üzenetére

Századszorra: Én nem mondom kötelező használni a beépített appokat. Viszont ha kérdeznek valamit a beépített UWP appokról, használnák a rendszert ahogy a Microsoft megálmodta, kipróbálják akkor ne az legyen az első reakció a szakik élből szinte lehülyézik miért nem mást használ. És szabadjon már nyomon követni a változásokat főleg build váltáskor, pl. az Edge most jóval stabilabb lett, a Defender is okosabb lett. Reméljük egyszer talán a Mail és Photos is normális lesz.

"feltalálom magam és nem félek egy kicsit buherálni"

Van a jó fajta buhera és a rossz. Ez utóbbit ismerem többnyire sajnos, amikor ismerősök hozzák a gépüket javításra. :) Hát ők csak letiltottak valami szolgáltatást mert ugye gonosz MS telemetria, hát csak belepiszkáltak a registry-be, hát ők nem kattintottak semmire csak valahogy feltelepült egy tucat besurranó toolbar és bővítmény, hát csak letiltották a pagefile-t mert optimalizálni akartak, hát csak futtattak valamilyen szaki scriptet, hát a ccleaner azt olvasták tuti, hát a 3rd party AV úgy beleette magát a rendszerbe összeakadt... aztán érdekes módon amikor tisztán újrahúzom nekik, a szükséges/megszokott programok telepítése után korlátozom csak áruházból telepíthet, ne lehessen buherálni, hirtelen jelentősen csökkennek a "baj van a géppel" telefonhívások. :U

• jokeph

nagyúr

válasz movax #67421 üzenetére

Pontosan. :C

Nekem csak azért nincs bajom a W10-el, mert semmiféle vacakját nem használom, UWP-s kacatot eszembe se jutna az életbe se.

Az intézőt a W98 óta nem igazán használom (nagyon minimálisan néha), commander százszor átláthatóbb és kezelhetőbb.

Driver szinten nekem minden jól műkődik, böngészni, zenélt hallgatni, filmet nézni tudok.

Amivel játszom, az megy rendesen.

Tehát akár mondhatnám, hogy a W10 überfasza OS, de csak azért nem mondom, mert nálam nem nyavalyáskodik a fentebb leírtak miatt.

RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing

Új hozzászólás Aktív témák