-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz King Unique #134553 üzenetére
Dzsezusz krájszt!
Lehet megcsinálom az egyiket, de az ilyen szintű átállítgatással az a bajom, hogy jön egy új féléves build, aztán utána vagy működik a régi megoldás, vagy nem.
A felhasználói fiókoknál jártam így mikor vevőnek meg kellett csinálnom előtelepített W10-es célgépet, az addigi összes W10 kiadásnál működött az automatikus bejelentkezés a szokott módon, de az aktuális builden már nem ment mert, mert nem...
Rákeresni sem tudtál, mert bár boldog boldogtalan blogot írt erről hogyan kell megcsinálni, mindegyik a régi megoldást tartalmazta. Aztán valahol a 30. linken találtam rá megoldást, miután más is belefutott ebbe.Mondjuk az esetemre az talán jobb megoldás, ha nem az asztali gépemre logolok... Csak most mindegyik Raspberry be van fogva valami másra.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Hiányzik a gamer érzés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eredeti PC CD-s és DVD-s játékok, a 90-es és 2000-es évekből
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Cassics előfizetés szoftvercsomag (INTEL promóció)
- Grand theft auto 2 Pc ( Gta 2)
- Grand theft auto - San andreas ( + térkép)
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics 6 hónapos előfizetés egyben (promókód)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest