Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
kalasz
tag
válasz Steelmanus #41299 üzenetére
Néztem a telepített frissítéseket de még csak hasonlót sem láttam amit említettél
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
kalasz
tag
Üdv mindenkinek!
Bocs, hogy ide írom a problémámat de ez tűnt kézenfekvőnek. A gondom a következő, valamiért belenéztem az eseménynaplóba és hibaként ez az üzenet jelenik meg (ami nekem abszolút kínai) "Az aktiválási környezet létrehozása "C:\Windows\WinSxS\x86_microsoft.vc80.mfc_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.4053_none_cbf21254470d8752\MFC80U.DLL" esetében nem sikerült. A(z) Microsoft.VC80.MFCLOC,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="8.0.50608.0" függő szerelvény nem található. Használja a sxstrace.exe fájlt a részletes diagnosztikához.".
Ha valaki érti ezt a szöveget és miért is ne értené akkor magyarázza el nekem amatőrnek is érthetően, hogy mit jelent és mit lehet vagy kell csinálni a hiba elhárítás érdekében. Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv kalaszA tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
kalasz
tag
válasz Fire/SOUL/CD #40800 üzenetére
Köszi a gyors választ. A bios verzióm 1011.003-as gondolom akkor ez így jó lesz.
-
kalasz
tag
Üdv mindenkinek!
Csak azt szeretném kérdezni, hogy a meglévő 2,4-es celeronomat büntetlenül ki lehet cserélni 2,8-as p4-re, és ha igen kell-e valamit állítani valahol vagy újra kell telepíteni a rendszert (win7prof)?
-
kalasz
tag
válasz akoska23 #40037 üzenetére
Hali!
Az alaplaphoz kapott CD-n van autoupdate lehetőség, azzal megy a frissítés win alól is. Egyébként simán megy a 7-es is rajta. Én több mint egy éve azzal használom. Vista és Xp-s driverekkel, semmi bajom nincs vele.[ Szerkesztve ]
-
kalasz
tag
-
kalasz
tag
-
kalasz
tag
válasz Fire/SOUL/CD #37757 üzenetére
Tied a piros pont és az örök hála
Millió köszönet mindenkinek a gyors segítség nyújtásért. Üdv kalasz[ Szerkesztve ]
-
kalasz
tag
válasz Fire/SOUL/CD #37753 üzenetére
"A CHM-et (ha az súgófájl) simán meg kell jelenítenie a W7-nek." Én csak a folyamatos letöltési lehetőséget kapom.
-
kalasz
tag
válasz Laccoss #37752 üzenetére
Próbáltam mindent: duplakatt, társítás böngészőkhöz. De csak a letöltés indul nem a megnyitás. Valóban egy súgó fájlról van szó, XP-én mindenféle okoskodás nélkül dupla katt-ra indult Operában (azt használom).
[ Szerkesztve ]
-
kalasz
tag
Sziasztok!
Bocs a zaklatásért, nem igazán ide tartozik a dolog de, win7-t használok (anno xp-n nem volt ilyen gond). Az után érdeklődnék, hogy *.chm kiterjesztésű fájlokat mivel lehet megnyitni, vagy milyen progihoz kell társítani, hogy elinduljon. Most bármelyik böngészővel próbálom megnyitni, mindegyik csak a folyamatos letöltési lehetőséget ajánlja fel, mást nem.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
kalasz
tag
Üdv mindenkinek!
Meg tudnátok mondani, hogy milyen módon lehet a CoD4-et Win7-re telepíteni? Próbáltam mindenféle kompatibilitási módot de egyik sem jött be, remélem Ti tudtok valami megoldást.
Válaszokat előre is köszönöm.
Aktív témák
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Micro Four Thirds
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest