Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz Воланд #49648 üzenetére
az a probléma, hogy nincs admin account, tehát nincs "mivel" probálkoznom...
van egy account, ami korlátozott, ezzal adták ki. az admin account nem látszik, láthatóvá meg nem tudom tenni, mert az uac blockol, és admin jelszót kér.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
válasz Воланд #49638 üzenetére
de, csak egy hiba.
ezen a számitógépen windows 7 home premimum fut. ez a beépülő modul nem haszálható windows ezen verziójával.
a helyi felhasználói fiókok kezeléséhez használja a vezérlőpult felhasz. fiókok eszközét.[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
üdv.
van nálam egy acer laptop, árkád media marktba vásárolt, de korlátozott userrel adták a windows 7 home-on.
ergo se törölni se álltígatni nem lehet.
win telepítés nélkül, hogy lépjek admin fiókba és adjak admin jogot?regedit nem megy, a regkeyek nincsenek ott, amivel legalább láthatóvá tenném az admin accountot..
tipp?
[ Szerkesztve ]
-
-
Dictator^
veterán
Mitől van, hogy win7 ult x64 betöltés után még kb 2x annyi idő, hogy az asztalon lévő ikonokat megjelenítse? Az ikonok megjelennek, de egy sablonikonnal, még kb 2x annyi idő betöltés alatt mint ahogy a win jött , jelennek meg a rendesen hozzátartó program ikonjával..
-
Dictator^
veterán
Épp Phzok, és randomra kikapcsol az AERO. Win7 64 ulimate.
Már régen is csinálta, de még mindig nem jöttem rá miért.. Újraindítás után visszakapcsol.
Valami ötlet?Érdekes, bezártam a Ph ablakot operában, és visszajött az Aero ..
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Windows Live levelezője nem rossz, bár vannak dolgok amik idegesítenek benne.
De nagyjából hasonlít az outlook expressre is. Szóval szerintem az megteszi.Egyedül azt nem értem benne, amikor fiókból-fiókba váltogatom az éppen nyitott "mappát" miért akad meg mindig 1pillanatra tőle az egész program. (Win reinstall volt azóta, u.a.)
-
Dictator^
veterán
válasz belaazallat #37202 üzenetére
Ha jól tudom nincs még savegame editor, hogy legalább a neved miatt átírd. A fileokat nevét hiába írnád át, mert maga a fileban menti. Addig sajnos nem tudsz mit csinálni szerintem.
Lelkesen googlézd majd a Nfs Hot pursuit savegame editorokat.
-
Dictator^
veterán
atikmdag.sys megint kékhalállal kivégezte a win7em.
ugyanugy mint múlt héten írtam.
memcheck oké, drivereketből már 10.7 óta frissítem. (ez lehet még)
a mostani halál mint az előző, sleep modeba váltásnál jött be.
Event loggerbe:
The previous system shutdown at 20:10:37 on 2010.10.18. was unexpected.
Source:EventLog
Eventid: 6008The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.
Sourceernel-Power
EventID: 41The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x00000050 (0xfffff88086e18000, 0x0000000000000000, 0xfffff88003cc40e7, 0x0000000000000005). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 101810-30388-01.
SourceugCheck
EventID: 1001A következő már szerintem lényegtelen.
The ICS_IPV6 was unable to allocate � bytes of memory. This may indicate that the system is low on virtual memory, or that the memory manager has encountered an internal error.
EventiD: 34005
Source:SharedAccess_NATÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
válasz Morden24 #30821 üzenetére
Semmi. Full defaulton megy minden.
Memtestet mivel kéne ?
Amúgy egy OCZ 2x2gb reaper 1066 os kit van benne, eddig hibátlan volt minden, illetve a régi win újratelepités előtt jött elő ilyen kékhalál, azóta win reinstall volt 3 hónap eltelt és most jött 3 halál 6 nap alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
válasz bobsys #30815 üzenetére
Hat last program nem tudom mikor lett telepítve. Chkdsk-t most fogok futtatni.
VGA és RAMmal eddig nem volt gond. Driver mar lehet, bár egy ideje már használom a 10.9es ati drivert.
De talán a régi windows is ezt csinálta.. kékhalál. majd újraraktam és ha jól emlékszem eddig jó volt.
De most is, már jópár hete fent van a 10.9 és most kezdi el csinálni?
-
Dictator^
veterán
válasz bobsys #30813 üzenetére
Friss windowsnál talán nem csinálta de nem emlékszem, mindig frissítem a drivereit..
És a sima ntoskrnl.exe? Van egy aminél nincs írva az ati driver.
A mai kékhalál ráadásul random jött, nem játszok, nem csináltam semmit csak böngésztem... a tegnap hasonló, gép ment, monitor kikapcsolva és megint kékhalál.
-
Dictator^
veterán
3 kékhalál 6 napon belül.
Bluescreenviewet letöltöttem:
101510-22744-01.dmp 2010.10.15. 12:56:26 PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA 0x00000050 fffff8a0`01e0f000 00000000`00000000 fffff880`04a5a97a 00000000`00000000 ntoskrnl.exe ntoskrnl.exe+70740 NT Kernel & System Microsoft® Windows® Operating System Microsoft Corporation 6.1.7600.16617 (win7_gdr.100618-1621) x64 C:\Windows\Minidump\101510-22744-01.dmp 2 15 7600
101410-28938-01.dmp 2010.10.14. 11:24:29 PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA 0x00000050 fffff880`86c4f000 00000000`00000000 fffff880`03ca40e7 00000000`00000005 atikmdag.sys atikmdag.sys+238364 x64 C:\Windows\Minidump\101410-28938-01.dmp 2 15 7600
Mind 3 ezt irja: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
Semmilyen hardver nem lett utolag betéve.. talán a videókártya amit utoljára tettem be, de azt is fél éve, azóta semmi nem volt. Hűtés van, tehát ötlet?
-
Dictator^
veterán
Biztos volt már a kérdés, de már idegből megy:
Hogy a francba kell megosztani mappát win7-en, hogy xp is lássa? NE KÉRJEN KÓDOT.
Már mindent belöttem és a hülye Total commander xpből állandóan kódot kérne.
Public megosztás sikerül, de mivel az összes cucc ami kéne az E meghajtón van így cinkes.. mit kéne, hogy ne kérjen kódot xp-n illetve ne legyen hozzárférés megtagadva?
-
Dictator^
veterán
válasz Dictator^ #29194 üzenetére
Utólag rájöttem, a 7.1 x64-es verziója már a windows media playert tudja kezelni nem aktivál alkalmazásként. Tehát a winamppal vagyok meglöve.. valami megoldás? Szerintem a 8.0 amúgy se tenné lehetőve és hozzáteszem csak usb-s keyboardot vár.
-
Dictator^
veterán
Microsoft Multimedia keyboardom van, fent van az intellitype 7.1 x64 és nem tudok zenét válltani keyboardól a winampban , csak ha aktiv.. ötlet?
xp-n ment annó, bárhonnan bármikor váltottam számot.
mute laggol, még mutenál megy, de unmute kb 10seces lagba jön meg.
hangerő szabályzásról nem is beszélve.
-
Dictator^
veterán
PC Issuesnál lent (kis zászló ikon a tálcán) folyamatosan kint van, egy Address a problem with ATI Graphics.
Néha azt csinálja, mintha felbontást válogatna az LCD-tvm, a 4890 radeonnal.
Win7 x64.
De a hibából semmi nem derül ki.
-
Dictator^
veterán
válasz Laccoss #19261 üzenetére
A lényeg, hogy létezik, és érdekelne, hogy van e tapasztalat vele..
Most nem azért, de ott egy kép, amit te linkeltél.. két monitor, két bill+egér, és egy gép... tehát 1 gépen keresztül tudnak 2-en netezni stb.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Probálta valaki ezt a multi-touch vistás dolgot?
Két egérkurzor kéne, két külön egérrel irányitani a gépet.
Ha igen, akkor vélemények?
-
Dictator^
veterán
üdv.
két napja írtam, egy kékhalál ügyében.. le is szedtem, ezt a bluescreenview nevezetü programot, bár még mindig kérdéses, hogy miért kaptam a kékhalált.
ha valaki kibogozná http://dictator.uw.hu/bluescreen.jpg
illetve az utolsó előtti kékhalálból : driver irql not less or equal, értem mit akar, de minden autómatán van belőve.
igazából az utolsó kékhalálomra lennék kiváncsi.
kösz.
-
Dictator^
veterán
üdv.
ez már a 4 kékhalálom win7 alatt, az első egy ATI filera irt hibát, ez már csak úgy jött, valami dll asszem.
tipp?
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1038Additional information about the problem:
BCCode: 50
BCP1: FFFFFA0003C7C578
BCP2: 0000000000000001
BCP3: FFFFF88003C20FF3
BCP4: 0000000000000007
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\021510-16286-01.dmp
C:\Users\Dictator\AppData\Local\Temp\WER-24336-0.sysdata.xmlÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Aktív témák
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest