- Mesterséges intelligencia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Bitcoin topic
- ASUS routerek
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
De, olvastam.
Az egész onnan indul, hogy az újabb telepítésű rendszereket fogja inkább érinteni a dolog. Utólag nem törlik le csak úgy.
Az én szememet ez a szövegrész ütötte meg:
" ...also announcing that we are going to remove the SMB1 binaries in a future release. Windows and Windows Server will no longer include the drivers and DLLs of SMB1... "
Azt is láttam, hogy
"We will provide an out-of-band unsupported install package for ...",
Szóval lesz lehetőség utólagos telepítésre, csak egyre nehezebb lesz.
Aztán majd megjelenik a Win12, amivel már nem lesz kompatibilis az az "unsupported install package".
Kb olyan ez, mint, amikor észrevettem, hogy van néhány ősrégi file, amire szükségem lenne. Már nem emléxem mit kerestem, de a lényeg, hogy az XP-s gépem mentésében találtam meg, és az XP-s gyári mentés az még szalagos mentés file formátumot használt, ami CD-re volt kiírva.Azt a szalagos mentés file-t viszont nem lehetett már megnyitni hetessel sem, nemhogy 10-el. Fél napot b***tam el azzal, hogy feltelepítettem egy XP-t virtuálba, összemókoltam az NTBACKUP-ot, hogy működjön, aztán kiderült, hogy nem azt kerestem
Itt pedig egy 2019-es cikk arról, hogy a Microsoft miket talált SMB1-el kapcsolatban.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest