Új hozzászólás Aktív témák

  • The DJ

    addikt

    válasz alienpapa #7609 üzenetére

    Ennek a célnak az elérésére két lehetőséged van. Az első és legegyszerűbb az az, hogy eleve olyan témákat keresel, amelyeknél eleve van egy vertikális menü. Például itt van néhány: [link])

    Egy meglévő téma esetében pedig olyan lehetőségeid vannak, hogy keresel egy megfelelő menü plugint (mondjuk ezt: [link]), telepíted, aktiválod. Beállítod az egyik bal oldali widgetbe és paraméterezed igényeid szerint. Így már lett is egy bal oldali menüd. A felsőt pedig vagy kikapcsolod vagy kikommenteled a téma header.php fájljában a menü megjelenítéséért felelős részt (ha máshogy nem tűnne el). Wordpress esetében is szinte minden megoldható, csak kicsit utána kell olvasni a dolgoknak. Persze ez a módszer még javában az egyszerű kattintgatós megoldások közé tartozik. Azért azt meg kell jegyezni, hogy ott van még az a lehetőség is, hogy teljesen egyéni menüt is bepakolhatsz bárhova és ehhez még csak plugin se kell, csak némi PHP ismeret.

    Úgy gondolom másik CMS-el sem lenne ezt könnyebb összehozni, tehát mindenütt olvasnod és keresgélned kell első körben, főleg úgy, hogy most ismerkedsz ezzel a világgal. Persze egy próbát adhatsz a Drupalnak is ha gondolod. Addig nem tudhatod melyik áll a legközelebb hozzád addig, amíg nincs egyéni tapasztalatod a versenyzőkkel. :)

    https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

Új hozzászólás Aktív témák