Új hozzászólás Aktív témák

  • mike1334

    veterán

    Üdv.
    Elolvastam az összefoglalót, meg egy ideje igyekszem figyelemmel kísérni a fórumot is több-kevesebb sikerrel, és lenne pár kérdésem:

    1. Windows Phone-ra (lumia 620) van vmi megbízható voip alkalmazás? Illetve, azt tudom hogy vannak, de nem tudom melyiket érdemes használni.
    2. Főleg call back opcióval szeretném használni, így ha jól értem fizetem a kapcsolási díjat (talán 20ft?) és fizetem a hívást duplán (2*1.2ft/perc). Ezt jól értem?
    3. Telenoros vagyok (még...idén decemberben lesz 10 éves az előfizetésem, és azt se mondták fapapucs), így kipróbálnám klikkel..ezt ugye 3 hónapig díj nélkül használhatom, majd ha nem kérem szimplán lemondom? Ha a szám marad, de kártyássá válik, úgy lesz még lehetőségem ismét a klikket választani?
    4. Browser callson van lehetőség OTP-s kártyával fizetni?
    5. Nyugodtan választhatok külföldi címet is? Illetve vannak olyan oldalak, ahol találok használható külföldi címet?
    6. Call backnél használja a netet a hívás indításához, de utána nem..meg lehet oldani, hogy a szükséges adatforgalom után bontsa a mobilnet kapcsolatot..csak, hogy ne húzza az akksit, meg ne frissítgessen a háttérben...
    7. kicsit off..de az edigital telenoros netes sim kártyához jár telefonszám? Azaz egy csak adatkártyát is tudnak mások hívni?
    +1 ha változik a kártyám, át tudom állítani a számot?

    Bocs, ha sok benne a béna kérdés, de még elég új ez nekem.

    Köszönöm!

    ...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

Új hozzászólás Aktív témák