-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
bugizozi #6206 üzenetére
User error...vagyis nemom...
A Request Access résznél nem volt ügyfél felvéve, csak annak a cégnek a siteID-ja ahol dolgozom. De úgy rémlik korábban tudtam így letölteni, viszont azt néztem, hogy My Downloads résznél nem volt semmi(előtte 99% hogy volt)
Most hozzáadtam az egyik ügyfél siteID-ját, akinek van aktív support-ja, így már az ahhoz tartozó dolgokhoz hozzáférek. (és le tudom tölteni ezt a patch-et is, amit azóta LM-el megoldottam amúgy, de ez is hasznos, hogy most már - újra - tudok letölteni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest