- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Microsoft Edge
-
IT café
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Matisz77 #17786 üzenetére
Ja. Hát akkor nyertem a 35-37 fokommal
Semmi értelme nincs azt hasonlítgatni, hogy motoszkálva milyen az egész, mert összehasonlíthatatlan az alap.
Mekkora feszt kér 4.4-en? Mivel hűtöd? A 4.4-en linxes max 85 fok kupakolás nélkül szerintem még mindig topikrekord lenne.
A teszt nagyon is lényeges, nekem pölö míg 0.6.5 linx lefut, prime blend bizony behal. Amire még megoldást kell keresni. Ezt hívják úgy, hogy nem tuning, hanem kókányolásA tökéletes üzem meg addig tökéletes míg be nem vágja egyszer kékhalált. Huszár voltam 2 napig a 4.5GHz-el, aztán egyszer csak kampó. Kapott prime blendet, aztán kiderült, hogy annyi stabil a procim, mint egy 1 lábú disznó.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest