- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz martonx #9406 üzenetére
Az ám, csak kell a login page, és utána a kapott cookie. A logina adataimat meg be kéne írni a webes login oldalon.
Nem elegáns, de a jobb megoldás megtalálásáig olyat csináltam, hogy a registryben egy dword-öt átírtam, így most IE 11 az emulált browser. A script hibák már elmentek.Amúgy nekem az az érzésem, hogy ez a WebBrowser control igazából legacy. Ami azért érdekes, mivel szerintem ilyenre sok esetben lehet szükség. Az Android erre kiváló példa: korábban ott is custom WebViewer volt, ami merőben más volt mint az általad böngészésre használt bármelyik webböngésző. Aztán ugye a WebKit alapú lett, amivel már gyakorlatilag bármelyik weboldal ugyanúgy működik, mintha a Chrome-ot használnád.
Az Androidos appok jelentős része használja 3rd party loginhoz. Pl. én se szívesen adom meg a Google accom adatait egy custom űrlapon, hanem teszem inkább a Google-nek, aki majd tájékoztatja a hívó weboldalt/applikációt arról, hogy sikerült-e a login, és amilyen adatokra neki szüksége van.
Nyilván egy ilyen embedded browserrel nem szörfölni akarok a neten, hanem ugyanilyen loginhoz akarom felhasználni. Ez szerintem fontos és nem hinném, hogy csak én hiányolom.
Most hogy megvan a cookie, már megy minden, a httpclientet simán felparaméterezem, még a user agentet is testre szabom. Cookie élettartam, stb. Ha a webbrowser is ugyanazt tudná, mint a httpclient (csak nyilván vizuális felülettel együtt), akkor nem lenne itt semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla