- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Tisztelt Fórumtársak!
Szívesen látom minden PH!-s Kolléga hozzászólását - feltéve ha azt barátkozásra, ismerkedésre vagy eszmecserére használja. Itt aztán bármiről lehet csevegni, csupán a fantáziátok szab határt...
Csak lazán és kulturáltan.
Köszönettel: Vigneau
A Kezdet, avagy innen jöttünk: Vigneau interaktív blogbazárja
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Helyette valóban házat váltottam, csak épp igazit.
robogos10:
Jó pár képet megnéztem, de a jelek szerint 2 db 6 pines csati kell hozzá.[ Szerkesztve ]
-
-
Vigneau
félisten
Az igazat megvallva annyira nem foglalkoztam vele. Minden biztosításom az Allianznál van. Régen valóban ugráltam a biztosítók között - netrisk, később otthoni kötő -, de sokszor a kötés után az új papírok alig akartak megérkezni és még utána is kellett futkároznom. Elegem lett az ilyen dolgokból.
sephi:
Így van, jól tudod. Magad felelsz, valamint van valami központi alap, ha jól emlékszem. De kötelező nincs a kocsikon. Külsős igénybevételek előtt meg valami nyilatkozatot is aláíratnak a sofőrrel a diszpécserek.[ Szerkesztve ]
-
-
Vigneau
félisten
Feldobtam egy hűtőhirdetést, ha láttok valami érdekeset, akkor szóljatok nyugodtan.
-
Vigneau
félisten
válasz szasanyi #115 üzenetére
Ilyenem van. Számomra már hallható a hangja 55-60%-on, bár nem igazán pörög ennyin játék alatt sem (1000/1500-on 44% kb.), ha csak át nem állítom agresszívebb vezérlésre. No meg nem én lennék, ha nem cserélném le.
-
Vigneau
félisten
válasz szasanyi #121 üzenetére
Bármi jöhet, amit rá tudok henkelni - a lényeg, hogy HD 79XX talpkialakítása legyen. Akár másik VGA hűtése - amiért nem kár, ha "összebarmolom".
ch003067:
Csak nyugodtan, szívesen látunk. Bármiről lehet csevegni, vagy felhozni egy újabb témát. Amolyan közösségformáló jellege van, ilyen volt az előző apróm is.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz szasanyi #133 üzenetére
Ezen már túl vagyok. Magasságban jóval keskenyebb a Sapphire hűtője, mint a DC II, így a gyárin még annyira sem férne el a 2 Wing Boost, mint a DC II-n. Ráadásul a rögzítése is nehézkes lenne, ezen felül a gari miatt nem akarom a hűtést bontogatni, inkább egy berhelhetőt keresek, amiért nem kár annyira.
-
Vigneau
félisten
Más munka, más lakhely, talán más nő is, stb. Meglátjuk, de drukkolok Neki.
Qru:
A G széria 3GHz alatti és ugye nincs HT. Viszont nekem volt G840-em és le a kalappal a proci előtt, nem volt szégyenkeznivalója.[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
No, Te legalább sínen vagy hűtő ügyben. Én meg még csak most kezdtem el a már-már hírhedt kínlódásomat - most épp a VGA hűtőtender a cél...
Apropó, már megint futár? Kár, hogy nincs náluk olcsó nekem való VGA hűtés.
Qru:
Ilyen sem volt még. Drukkolok Hamiltonnak...[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Nagyon impresszív!
Szerintetek hasonló közbetét legyártása megoldás lenne a VGA hűtés "problémámra"?
-
Vigneau
félisten
Igen ezzel számoltam én is, de "épkézlábabb" és egyben költséghatékonyabb megoldás még nem jutott eszembe. Prolimatech-éknál is erre indultak el a jelek szerint - Alpenföhn-ék és Arctic-ék inkább egybevágott talpat készítettek külön a HD 79xx szériához -, egy kísérletet megér a dolog.
robogos10:
Jobbulást Neki.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
Mindenképp, viszont kellene valami tervrajz a HD 7950 hűtők talpáról - egyszerűbb lenne így (pl. pdf a méretekkel) elküldeni az adatokat sephi-nek. Te nem találkoztál ilyennel a neten mostanság? A Peter-t akartam megnézni, de az Alpenföhn oldala nem jön be.
-
Vigneau
félisten
Sajnos a talpméretre és elhelyezkedésre, a borda nem lényeges. Viszont csak úgy nézegettem a Prolimatech MK-26-ot - no, az nem semmi, bő 14cm-es a borda magassága, ellenben rövidebb a Peter-nél. Már a ház méreteit is figyelembe kell venni hozzá.
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Alonso a 8. rajthelyen Brazíliában. Hm...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest