- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Bitcoin topic
- ASUS routerek
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
Szuper, azt hittem ezt indexelés nélkül, szimplán a log file-ból ki tudja nézni, és beállítani egy kapcsolóval. De akkor rosszul hittem.
Most szépen eltolta a hangot, amennyivel kellett 108emp(mármint a beállításokban látja szépen), de kaptam pluszba egy ilyet:
Átfedés hossza : 40 emp (1,00 képkocka)
Átfedés előolvasási hossz : 504 empEzzel még jobban elcsúszott a hang. Nem jövök rá, hogy ezt miért csinálja... Programon belül nem adtam meg más egyebet, és nem találok ilyen értékeket sehol.
video = MPEG2Source("K:\Biztonsági Mentés\családi videók\2001_12_24_Karacsony.index\2001_12_24_Karacsony.d2v", cpu=0, info=3)
audio = NicMPG123Source("K:\Biztonsági Mentés\családi videók\2001_12_24_Karacsony.index\2001_12_24_Karacsony PID 101 L3 mono 48 192 DELAY 108ms.mpa")
AudioDub(video, audio)DelayAudio(0.108)
AmplifydB(18.512)
ConvertToYV12()###[FILTERING]###
###[FILTERING]###Crop(0, 4, -0, -0)
Lanczos4Resize(720, 536) -
akela91
addikt
Sejtettem hogy olyan progi kell, ami igényli a beindexelést, és egyenként tudom konvertálgatni. Ez így jó időigényes lesz, de működik. Bár így az avidemux-al is tudok. Azért köszi. Olyan nincs, ami benyel több 10 videót egyszerre, indexelés nélkül, és köpi ki avi-ban nekem egyből, megfelelő késleltetéssel?
-
akela91
addikt
Üdv. Avidemuxal-al kiexportált és hanggal elcsúsztatott mpeg-2 .ts fájlokat ha próbálok átkonvertálni bármi egyéb formátumra, akármilyen programmal, sajnos elveszti a hang elcsúsztatás értékét, és csúszni fog a hang.
Tudtok olyan szoftvert javasolni ami ezt a csúsztatás értéket figyelembe veszi? A lenti infokat nézve, az avidemux nem a hangot csúsztatja, hanem magát a videót késlelteti... Az audio output alatti, shift fülön eszközöltem csúsztatást x ms minden videónál.
Hang
Sáv száma : 257 (0x101)
Menü azonosító : 1 (0x1)
Formátum : MPEG Audio
Formátum változat : Version 1
Formátum profil : Layer 3
Kódek azonosító : 3
Időtartam : 14 perc
Adatsebesség mód : állandó
Adatsebesség : 192 Kbps
Csatornák száma : 1 csatorna
Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz
Videó késleltetés : 108emp
Adatfolyam mérete : 20,2 MiB (2%) -
akela91
addikt
Fú köszi, nagyon bevált!
Ez is csak a vágási pontokat számolja újra, több GB videó is 1-3 másodperc alatt megvan, teljesen érintetlenül hagyja a többi képkockát. Valamint képkockánként tudok ugrálni és vágni.
Egy hátránya van, amikor betöltöm a videót a progiba, pár másodpercre lehal(gondolom betölti a vinyóról az egész fájlt).
(#2875) Bozek : Sajnos mpeg-2 .ts -el nem tudott mit kezdeni a progi. (fórumokon is írják)
-
akela91
addikt
Üdv. Olyan programot keresek, amiben MPEG-2 .ts fájlokat tudok megnyitni, kedvem szerint szétvágni, összeilleszteni. A lényeg, hogy legyen preview, és losless legyen a kimenet, olyan tekintetben, hogy csak ott renderelje újra, ahol vágtam/illesztettem. Létezik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest