- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
A témaösszefoglalót kérésre töröltük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz NorbZ5948 #676 üzenetére
üdv,gerőszabályzónál,ha a beállítás->tulajdonságra mész,és ott kiválasztod a ''Felvételhez'' fület,akkor tudod azokat a bementeteket állítani,amiről jöhet a tuner hangja.vagy ezt már próbáltad?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
mikk2000
őstag
válasz NorbZ5948 #676 üzenetére
Hát..nem igazán tudom mit dugtál össze, mert felmentem a pinnacle site-jára, és ezt látom :
Pinnacle PCTV Pro :
[link]
Én ott mint jack-et kívül ami látok annak semmi köze a hanghoz, mert az van ráírva hogy IR, azaz a távirányító csatlakozója. A képen az látszik hogy a hang belső csatlakozón van, tehát belül kell átvezetned. Feltéve ha a kép szerinti kártyád van. Manuált hirtelen nem leltem az oldalon, de szerintem neked a kinyomtatott változata ott lesz a dobozban.
Hangerő.
Nem jól mondták előttem, mert a felvételi szabályzó csak felvételkor kell. Ha jobbra lent a taskbar-on a hangerő ikonra kattintassz, akkor a beállítások tulajdonságok lejátszás/felvétel-nél mindegyiket kapcsold be. Hívd meg most a lejátszási hangerő panelt (az az alap) és engedélyezd mindet. A hangkártyád programjától függ hogy mi módon tudod engedélyezni/tiltani és mi ennek a kijelzése. A windows alapnál ha beikszeled alul akkor elnémul, tehát egyik se legyen beikszelve.
Ezután a hangerő huzogatásával csak megtalálod melyik a te embered (tv program alatt lejátszási hangerő).
Elvileg ha a line in -be dugtad akkor az vagy line in, vagy vonalbemenet. Ha aux-ba akkor aux/kiegészítő bemenet.
Mindemellett arról is essék szó hogy hang csak akkor lesz ha a megfelelő hang szabvány van beállítva a kép mellé. Tehát ha már elvileg hangnak kéne lenni, próbáld a jól bejövő csatornáknál a hang szabványt is változatatni, vagy simán újrakerestetni más országot megadva.
Ezen kívül pont azért, mert a felhasználó dugja valahova a hangot, a kártyához adott program nem tudhatja azt, hogy hova érkezik a hang, tehát lennie kell a tv kártya programjában egy olyan opció ahol megadhatod hogy honnan jön a hang. Az én kártyám programjában pl itt :
[link]
Azért is jó itt megadni, mert mikor a program elindul akkor automatikusan engedélyezi a bemenetet akkor is ha tiltva volt, illetve működni fog a hangerő szabályzás, hangnémítás a tv programjából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest