Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Hát így kicsit jobban végiggondolva nagyon csúnya lenne, ha ezzel valami logikát késleltetnének.
Viszont kicsit eltérve a ''jó bele a másik is?'' témától: Az biztos, hogy nem véletlen került oda olyan kondi, mint amilyet odaraktak. Ezért még akkoris fenntartásaim szoktak lenni az ilyen kérdésekben, amikor minden józan ész azt mondja, hogy helyettesíthető másikkal is. Különben a linkelt kép is téged erősít. Szerintem a hídhoz van köze, nem a CPU-hoz.
[Szerkesztve]Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
Itt nem azzal van a legnagyobb gond, hogy low-Z vagy sem. Fontos kérdés, hogy mi volt a célja. Ha késleltetés, akkor nem túlzottan ajánlatos más kapacitásúra cserélni. Ez utóbbi viszont innét kivülről nem megállapítható, tehát én azt javasolnám, hogy próbáljon meg ugyanolyat szerezni, ha már mindenképp bűvészkedni szeretne.
Skynet is real. It's called Google.
-
Balux
tag
na most viccen kivül
mit csináljak??
az ESR nekem a következőt jelenti:
Electron Spin Resonance
de ilyen mérést az alaplapomon nem tudnék csinálni
ezt csak azért mondtam hogy demonstrájjam lámiságom (lámitlanságom) mértékét,
és gizdázzak kicsit...
ha elmondod mit mérjek meg, megmérem!
előre is köszi
szerk: ja és remélem mást nem nagyon tud tönkretenni??szal nem veszéjes a többi alaktrészre ha nem cserélem azonnal??
[Szerkesztve] -
Latsza
aktív tag
Ha már a géphez való idealitásról van szó, megkérdezem, hogy az én áramevő masinámhoz mi az ideális; a konfig:
-P III 800mhz->1062mhz-re húzva
-2x256mb ram
-gef 3 ti200
-2 vinyó (7200rpm)
-2 cd-dvd rom
- + 3 venti, dupla katódcsövek, meg még egy két világítós eszköz..
nem mondom előre, hogy milyen tápom van most, már régen írtam ide, de kiváncsi vagyok, ki mit ajánl ehhez a ''rendszerhez''
A felújítás alatt LukE mit értesz? -
Juhi100
csendes tag
Szia LukE!
''Sajnos'' nem 410-es, 450-es, és ezidáig nagyon szuperül ment. az a kérdés, hogy gariban hogyan adon elő a gondom? Nyilván géppel együtt kellene elvinnem, hogy produkálja a hibát, de ha lehúzom, s ott összekötik be fog indulni azonnal. Hoszabb idő eltelte után van a gond.
Köszönöm! -
Necc
addikt
a mem teszt az egész alap rendszert leterheli! cpu - NB - mem között hatalmas forgalmat bonyolít, és azért 4-5 óra szépen leizzasztja a gépet. a 3d mark 2003 (amit kihagytam bocsi) pedig a tápot is leterheli (szervizesek szerint kimutatja a táphibákat) és egyik se jelzett hibát.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Emery
csendes tag
Szomszéd új gépébe megy
Sőt az enyémbe is a következőképpen
Régi ki
Új be
(elindul fagyás, utána nem indul a gép, de a tápba a venti megy, a HDD OPD felpörög proci hűtő megy, csak sötétség van a monitoron)
Új ki
Régi be
Régi ki
Új be
elindul fagyás, utána nem indul a gép, de a tápba a venti megy, a HDD OPD felpörög proci hűtő megy, csak sötétség van a monitoron)
[Szerkesztve] -
XtoRR
tag
Nalam is ugylehet, hogy vmi ilyesmi gond lehet, de azert, hogy 'biztosabb'' legyek benne, meg megkerdem...
Nem ugyanaz a gond, mint elvtarsnal, annyi a kulombseg, hogy mikor jatszok, a gep ugy fagy le, hogy nincs hang, semmi, de viszont a kep megmerevedik...
Utana, reset gomb, a gep ujraindul, de a kepernyo nem indul el.... Csak az segit, ha a tapkabelt kihuzom, majd visszadugom.... eddig ez a gond a Quake 4 -el valo jatszaskor jott elo, de most meg zenehallgatas kozben is volt egy fagyi... (ez volt az elso, hogy nem jatek kozbe)
Velemenyeket szeretnek, hogy ugyanaz a gond, vagy valahol mashol lehet a hiba....
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.