Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
Viszlát #104905 üzenetére
Aki ismer az tudja, hogy nagyon, de tényleg nagyon távol állnak tőlem az összeesküvés elméletek, meg úgy általában az ilyen dolgok, de most meginogtam (na jó nem, de vicces). Szerdán reggel megjött az e havi számla, az azon szereplő magasabb összegből esett le, hogy múlt hét szombaton lejárt a hűségszerződés az előfizetésen. Fel is hívtam őket, megújítottam a szerződést, mivel nincs másik szolgáltató, így nincs mit mérlegelni, így olcsóbb. Azóta - tehát kicsivel több mint 48 órája - egyetlenegyszer sem indult újra a modem. A megújítás előtti két napban 17-szer indult újra, a probléma jelentkezése (múlt hét szombat) óta pedig naponta átlag 8 alkalommal...
Ez persze nem magyarázza a korábbi három modem halálát, de mókás.
-
cof
veterán
válasz
Viszlát #104912 üzenetére
Az a baj ezekkel az új eszközökkel, hogy egyből kiderül egy ilyenre cserélés után, hogy valójában hulladék ott a helyi hálózat, mert ez már 16-24 letöltési csatornát használ, ellenben a régebbiekkel ami csak 8-at. Nagyon sok embernél ilyen cseréknél kezdődnek a problémák, csak eddig nem vette észre, de ugyanúgy sz.r volt eddig is a hálózat.
-
-
-
adika4444
addikt
válasz
Viszlát #34742 üzenetére
Azthiszem system vagy rendszer menüpont, ott switch mode ha jól tudom azt kell bekapcsolni, bár nincs ilyen modemem, de ez alapján meglesz.
sajnos lehetséges, hogy a funkció nem lesz elérhető a modemben, ekkor az üfsz-on kell kérni, hogy frissítsék olyanra, ami tud bridge-t. -
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Játékmenet bemutatót kapott a MindsEye
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest