Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    válasz Intruder2k5 #99359 üzenetére

    Ha ez így van, akkor egyrészt genyaság szerintem, másrészt pl. a Telekom is kiírja, hogy ez és ez a mobiltarifa sima előfizuval ennyi, de ha belépsz, akkor már hozzád igazítja (Magenta 1, meg egyéb kedvezmények). De simán, új, beeső ügyfélként is látod a vélhetően legmagasabb, de már akár úgy is valamennyire kedvezményes árakat, hisz ők se értékesítenek semmit listaáron szerintem.

    CoF: thx, akkor gondolom Google Play Store-ban már tölthető, ugye? Megkeresem...

    Hmm.. "Az alkalmazás használatához szükséges a mobil eszköz előzetes regisztrációja a Vodafone TV előfizetéshez tartozó mediaboxon keresztül a Vodafone TV alkalmazás felületén"... Ez anyámnak lenne, tableten a konyhából nézi a főzőműsorokat, neki viszont még sima UPC-s mediaboxa van, arról is mehet a regisztráció vajon?

    tomee987:
    De ez akkor is ordas f*ság. Próbálom megérteni, de nem megy. Biztos van egy olyan ár (ami nem a legpofátlanabb, soha senkinél nem alkalmazott listaár), ami a gyakorlatban elérhető "legdrágább". Azt feltüntethetnék azzal a jelzővel, hogy a te szolgáltatásaid mellé kedvezményekkel, hűséggel, csillámpónikkal még olcsóbb is lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák