Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz dareee #97743 üzenetére

    Szerintem hosszútávon nagyon lassan fog ez megoldódni, lásd az általános állapotok az örökölt exUPC hálózaton az, hogy az osztásoknál sehol semmi impedancia lezárás sincs az esetek 80-90%-ában, és nem hogy a user lakásában nincs, de még a UPC elosztó szekrényeiben sem, szóval ilyen trehány állapotok mellett az 1 Gbites csomag problémamentes használata lassan egyenlő lesz az ötös lottó főnyeremény találati esélyével.

    Két választásod van. Első fizeted ezt a csomagot, szorgosan küldöd nekik a hibabejelentést, és mindig a régi hibajegyet nyitatod újra, aztán majd sok hét után ha még mindig szar, akkor kéred a kötbért, és ebben az esetben akár lehet hogy 1-2 hónapig ingyen neted lesz. Ha megunják, hogy sose tudják javítani a hibádat és sok pénzt kell visszafizetniük, akkor egyszer úgy is felajánlják maguktól, hogy váltsál vissza kisebb csomagba, úgy hogy nem fog számítani semmi hűségidő meg ilyesmi. A másik opció pedig persze az, hogy Te unod meg és kivered a balhét, hogy akkor kérsz kisebb csomagot, mert láthatóan nem tudnak ezzel mit kezdeni, de az első opcióban lévő ajándék kötbértől elesel.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák