Új hozzászólás Aktív témák

  • Pcgamers

    tag

    Sziasztok!
    Lenne hozzátok 2 darab kérdésem. Nemrég átváltottam a Díjnetes számlázásról erre a MyVodafonesra. Nem ennél a szolgáltatónál van a mobilom, de gondolom ez nem probléma. 2 hete próbálom megnézni a számláimat de mindig csak ez az üzenet fogad: "Számlád elkészült, 1-2 napon belül letölthető lesz My Vodafone-ból. Kérjük, látogass vissza később."
    Sajnos nem tudom, mi lehet a probléma, régebbi számlákkal is próbálkoztam, de ott sem működött, ott is csak ezt a szöveget dobta fel.
    A másik kérdésem pedig az lenne, hogy jelenleg egy Nonstop S díjcsomagom van a vonalas telefonhoz. Ezzel elméletileg hálózaton belül ingyen beszélek. Egyszer kellet eddig hálózaton kívül telefonálnom, de akkor is fogadtam a hívást. Nemrég megnéztem és megdöbbentem hogy a 100 forintos havidíjon kívül még majdnem 3000 forint feletti forgalmam van és erre összesen 3 perc forgalmat ír. Ez normális lehet úgy, hogy a Vodafone hálózatát majdnem napi szinten használom 20-25 percet, de akkor is egy másik Vodafone előfizetést hívok.
    Válaszaitokat előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák