- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
FraFer82
tag
válasz
Floyd80 #85838 üzenetére
Floyd, szerintem ott követsz el hibát, hogy vezetékes telefont nem kérsz. Persze, kell a francnak, ha van gyors net és korlátlan a mobil, de árban lényegesen jobb, ha mindhárom szolgáltatást igénybe veszed tőlük. A Nonstop S 100 forint, amit már a 600 forintos ePacken visszanyersz, nem beszélve arról, hogy a többi szolgáltatás ára is csökken ilyenkor. Nem logikus, de ez van (sosem volt bedugva a vezetékes telefonom).
Forintbaszónak nem kell lenni, de hülyének sem, szerintem jó a hozzáállásod. -
Van arra mód, valamilyen online felületen, hogy a Vodafone/UPC -tól lekérjem a RTL most+ felülethez a regisztrációs kódot ?
Telefonos ügyfélszolgálat húsvéti szüneten van -
törölt tag
válasz
Floyd80 #85838 üzenetére
Nálunk szerencsére ilyen gond nincs, mert társasház, de nincs közös költség, közös képviselő, és gond sincs... viszont tudom, hogy sok helyen megy ez a szavazzuk meg játék, aztán a sok laikus, akik még a saját kapcsolatuk sebességét sem tudja értelmezni és mérni, szépen leszavazza
-
cof
veterán
Akkor valami nincs rendben, ipv6? Torrent meg azért lehet maxon, mert hálózaton belül vannak a partnerek. Lehet ipv6-ra tettek. [https://test-ipv6.com/]
-
Floyd80
addikt
válasz
#07746304 #85824 üzenetére
Nincs sok alkupozícióm, mert a házban nem szavazták meg, hogy pl. a Telekom is behúzza a kábelét. Belőttek erre az árra régen és most is ilyen ajánlatokkal jönnek, de kedden elállok a mostani 10 ezres ajánlattól, nézve a fórumtársak díjait, ez tényleg pofátlanság. (Nem kötelező előfizetni, meg mások kedvezményét valakinek meg kell fizetnie
, de legalább azt megkapnám, amit új előfizetőknek kidob a gép, 8500-re már azt mondanám, hogy ok. Az ajánlatból kivéve a Cine meg Filmboxot ki is jön, de annyit nem mondtak, hogy ez plusz csomag, hanem konkrétan úgy, hogy ez kb. ajándék a havi díjba.
Maga a szolgáltatás viszont rendben volt eddig, az 500-es net az tényleg 500.
Amikor lejár a hűség, akkor mindig elkezdenek kicsit emelgetni.
-
törölt tag
válasz
MadMancs #85829 üzenetére
Az kár, mert Vodabox nincs, meg nem is lesz. A TV-ben Media Card van, a szobámban elvileg lehet Box, és monitoron keresztül tévézhetnék, de egyfelől ritkán tévézek, másfelől ha igen akkor iPad van rákötve a Genius SP-HF1250B hangfalra. Ennek a megoldásnak az az előnye, hogy a monitoron közben tudok dolgozni, miközben az iPad-en fut a Horizon GO, TV GO, de legsűrűbben az HBO GO, Youtube, vagy Facebook Live Stream. Szóval nekem ezért nem pálya a Vodafone Box, de annak örülnék, ha idővel feloldanák ezt a korlátozást. Valahogy szeretem ha vannak tartalék Stream szolgáltatások TV téren, ezért van fent pl a Telenor MyTV applikáció is androidon. Pedig azt aztán pláne nem kellett még elindítanom.
(#85830) CoF : Uhh még mindig nincs Discovery? Igazából DIGInél itt Hajdúszoboszlón, ha csak magában rendelném 3100 Ft lenne az 1000/300, de ugye minden egyben csomagban (jelenleg) 5099 Ft a Vodafone UPC 500/22 is...
Most néztem meg a címemen:
Vodafone ajánlata:
A kérdés persze az, hogy amennyiben csak a TV és Telefon maradna a Vodafone-nál mennyi lenne a havidíj, meg ugye a telefonhoz kell egy kábelmodem is. Ilyenkor kint hagyják e a Connect Boxot, vagy cserélik egy egyszerűbb típusra? Megjegyzem felőlem egy bármilyen kábelmodem is megfelelő, ha csak a Telefon lóg rajta...
-
cof
veterán
válasz
Van itt max csomag is az UPC-től, 500 net...
De tavaly óta elérhető a Digi is FTTB-n, 500/300 net 3300 Ft TV 3100 Ft hűség nélkül. Lehet, hogy az idén Digire váltás lesz, ezért nincs az UPC-n hűség.
Sajnos a Diginél a Discovery család hiánya egy gyenge pont, ami érdekelne azaz ID Extra és a Discovery Science, most egyelőre élvezem ezeket az UPC-n kódolatlanul.
Ja... és a Wi-free is hasznos nekem, Diginél ugye ilyen nincs.
-
MadMancs
veterán
válasz
#07746304 #85827 üzenetére
Nem kell hozzá voda mobil. Csak vodabox. Az lehet ex UPC területen is illetve telekom optika területen is. Hogy összeolvasztják e azt nem tudni. De amíg VTV app nem előfizetéshez van párosítva hanem konkrétan 1 adott boxhoz addig tuti marad horizon app. Hisz úgy nem tudják sima mediacard/Horiborzalom efik használni.
-
ztsoft
őstag
-
tomp
félisten
válasz
Én még soha nem használtam a telefont. Tudom, hogy van "vonal" de ennyi.
Vodafone TV app nem csak átstreamlésre jó! Gyakorlatilag olyan mint a Horizon Go csak extrákkal. pl a felvételeket az alkalmazásban is meg tudod nézni, tudod törölni. Gyakorlatilag ugyan azt látod mint a box menüben. Felvételek, EPG, élő adás, visszanéző, ajánló.
-
törölt tag
válasz
Floyd80 #85786 üzenetére
Uhh, eddig ha jól látom, a Fiber Power 500 Nálad a legdrágább.... de TV sem olcsóság. Telefonnal nem lenne kedvezőbb?
(#85788) tomp : A telefonos "játékot" még mindig űzi, minden szolgáltató. Abból indulnak ki, ha egy alap telefon van akkor is jó, hátha azon telefonálsz. Nálunk az volt a helyzet, hogy Berettyóújfaluban is Telekom Hoppá csomag volt, mind a két lakás között, és nem miattam, hanem családtagjaim miatt is kikötés, hogy itt is olyan csomagnak kell lennie, amelynél korlátlan a mobil és a vezetékes irányba is a hívás, amikor ideköltöztünk Hajdúszoboszlóra - elsőre benéztem, mert azt gondoltam, a Telekom oldala alapján, hogy már van bent optika, kiderült, hogy a Telekom oldala helytelen információkat közölt, és még szabad rézérpár sincs (azóta szerencsére már eljutottak a sarokig) - és fent forgott a lehetősége, hogy az UPC sem tud szolgáltatni, de szerencsére be tudták húzni. No csak a UPC/Vodafone jelenleg az a szolgáltató, amely Nonstop L-el ugyanazt nyújtja telefon fronton mint a Telekom.
(#85769) gduck A Mediabox ára "horror" Nálad
Amennyivel olcsóbb az 500-as Net, azt az előnyt le is gyalulják
(#85800) sacaboy: Hasonló az enyémhez, ha meg lenne dobva egy Nonstop L-lel kb majdnem ugyanott lenne. Egyébként a Fiber Power 500-nak eddig kb 3 féle nevét láttam, van ahol sima Internet 500-ként van a rendszerben.
(#85768) CoF: A Fiber Power 120-at többeknél láttam. Elég, vagy valamiért nem tudnak gyorsabbat szolgáltatni?
(#85811) Miska0330 :A Vodafone TV applikáció, csak átstremelésre jó? Tehát nem egy Horizon Go-val párhuzamosan futó, applikáció, ugyanolyan funkcionalitással?
#85822) ztsoft Egy kérdés, mivel 20+ évig Galyatetőre jártam nyaralni (ennek is már 18 éve), most a környék mennyire van behálózva a Vodafone által?
Amikor még Újfaluban laktam, ugyanolyan áraim voltak a belvárosban (kertváros) mint Headhunternek
[link]
Hajdúszoboszlón jelenleg drágább, de ez változni fog, Újfalu azért érdekes , mert beállt a piac, itt meg most indul be. Kíváncsi leszek majd az új árakra. -
kalif
csendes tag
Sziasztok !
UPC 500-as netem van több éve, soha semmi probléma nem volt, max. sebességgel ment minden.Pár hete azt tapasztalom, hogy a sebességmérő oldalak mindegyike nagyon alacsony sebességet mér , 80-160 Mbit/s között a 480-490 helyett. Viszont a torrenteknél viszi a 400-450-t. Hogy lehet ez ? Nyilván a sebességmérő oldalak mindegyike nem hibázik.Lehet, hogy csak a http kapcsolatok sebességét csökkentették le, a p2p maradt maxon ? Valaki tapasztalt már ilyet ? Vagy csak nálam jelentkezik ? Mondom ez már több hete, talán hónapja ilyen, talán mióta a Vodafone megvásárolta a UPC-t. Az ügyfélszolgálaton ránéztek a modemre, újraindították, de maradt ugyanaz a helyzet.Köszönöm. -
graffin
csendes tag
sziasztok!
Lejárt a hűségem, ezért kaptam új ajánlatot, lecserélhetem a régi philips HD DVR boxot vodára, ugyanazért az árért [12000 HBOval...].
Ennek megörültem, mert tetszik a box, de kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Egy másik fórumon azért panaszkodtak hibákra, fagyásokra.
Illetve egy érdekes bugra [vagy feature?]: ha menetközben elinditod a felvételt, majd a felvett műsort kezded nézni mondjuk 10 perc múlva, akkor nem tudod beérni az élő műsort.
Összeségében mennyire ajánlatos most átállni?
A mostani box nagyon jó, max havonta 1x fagy, nagyjából minden müködik rajta. Csak vonzó a "korlátlan" felvétel és gondolom azért gyorsabb is az új box.[az, hogy nincsenek "kedvencek" lehetőség, nem érdekel.]
köszönöm
g -
sztommer
friss újonc
Üdv! A héten kötötték be nálam a tv-t, UPC Horizon mediabox és LG 32LF592U készülékeim vannak. Kb 3 bekapcsolásból 1x lesz hang egyből a TV-n... Míg a szerelő itt volt, természetesen minden működött. Ha a mediaboxot a TV után kapcsolom be akkor általában jó de az imént a boxot áramtalanítanom kellett, csak boot után lett hang.
HDMI kábeles az összeköttetés, portokat is cseréltem már de alapvetően a hiba megmaradt. Nincs valami tippetek mi lehet a gond? Ebben az esetben kérhetek esetleg smartcardot? Mondjuk a támogatott készülékeknél sajna nem szerepel a TV-m :( -
kabelmania27
félisten
válasz
huliganboy #85782 üzenetére
Üdv!
Ha jól látom éppen benne van a jelerősség a közép tartományát, jobb jelminőséggel stabilabb lesz a vétel.
Modem oldalán a letöltés és feltöltési füleket kellene megnézni. -
v.attis
őstag
Köszönöm mindenkinek aki az HBO Go-val kpcsolatban válaszolt. Konkrétan 1 filmmel van a gond, a Venom nem megy gépen. Edge el sem indítja, Chrome meg folyton megakad és tölt. Azt nem értem, hogy telefonon miért megy simán ugyanaz a film?
Megnéztem két másik filmet az elmúlt 2 napban, azok most is elindulnak. -
MadMancs
veterán
Gondolom ugyanúgy működik hbo go mint pl face, google meg kb minden hogy sok sok szerverre vannak elosztva userek, és ahol ő van valamiért nem/nem teljesen működik.
Face nél szokott előfordulni hogy valami gebasz van és rengeteg embernek csak app, működik, csak a webes. Itt is ilyesmi lehet.
Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest