- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
zolee001
őstag
válasz
4Grider #81398 üzenetére
Igy igaz,mint ahogy feltüntettem szigoruan a magánvéleményemet tettem közkincsé:-)
Az állami reklámbevételek jogos de éppen nincs idöm siratni a ker tv-ket emiatt mert pár mrd ft nyereseé igy is van.
Valamint ott van az általam felháboritónak tartott szolgáltatók megsarcolása az RTL,Tv2 kapcsán akik az országos frekit nyerték.
A kábel tv szolgáltatóknak ingyenesen kellene továbbitani ezeket a csatornákat és semmiféle pénz nem járna a tv társaságoknak ahogy közel 20 évig volt
Akar bevételt a kábel üzletágból? Adja vissza a földfelszini frekit éslegyen cable only,akkor jogos -
zolee001
őstag
Magam részéröl azt sem tudtam mi ez a rtlmost+ és most néztem utána
Valami marketing zseni találmánya lehet,csak ezen a plattformom elérhető rtl saját gyártásu szarjai és még pénzt kérnek érte:-)
A nézettségi versenyben jo SHR mutatokat fognak elérni az tuti,még ha ök fizetnének akkor sem kellene
Identitászavarban szenvednek,nem HBO vagy Netflix ezek ahol 0 reklám és néha vannak saját találmányaik amiket a fél világ néz -
Toth_Jani
őstag
Egyébként lehet tudni hogy mire adják a kódot, bármilyen előfizetésre, prémium TV-re, esetleg valamelyik extra csomaghoz?
Azt látom hogy nekünk a Vodafone ajánlatait (reklámok) is tartalmazni fogja. -
snooze
veterán
Sziasztok!
ha lenne valakinek egy felesleges rtlmost+ kodja és ha át tudná adni nagyon megköszönném.. -
LouiS22
veterán
válasz
djsunstealer #81377 üzenetére
Feltételezem van Chromecast képes eszköz, amin fogadnád. Elindítasz BÁRMIT, és a jobb felső sarokban nagyító és loginod mellett ott cast ikon. Ráböksz és ennyi. Vagy ha már tartalomban vagy, akkor a lejátszósávnál is ott a cast ikon.
-
cocka
veterán
válasz
djsunstealer #81377 üzenetére
Ígérik a HD-t is, de mutassa már meg nekem valaki, hogy a webes lejátszóban hol lehet a minőséget HD-ra állítani, mert szerintem sehol.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Ki akarom próbálni a upc connect box wifijét, de bridge módban van. Hogy tudom használatba venni újra? Hol tudok egyáltalán belépni rá így? Vagy kössem ki a routerem és úgy próbáljam elérni? Így is kéne vhogy nem? -
djsunstealer
aktív tag
RTL most+ aktiváló emailt kaptam tegnap. Megcsináltam. Ok. De a chromecast funkció nem működik sehogy. Ez csak élő műsorra vonatkozik vagy konzerv műsorokat is ki lehet castolni? Applikációról beszélek. PC-n nem néztem. Köszi!
-
tomp
félisten
Szolgáltatási cím költöztetésnél elég ha online felületen "jelzem" aztán elviszem az új címre az eszközöket bekötni? Új címen ott a koax.
-
törölt tag
válasz
cris78 #81373 üzenetére
Engem is hívogattak már októberben, de a telóm tiltotta őket spam jelleggel.
Aztán nemrég hívtak vezetékesen. Akartak sim kártyát nekem is, mondtam, hogy nem köszi, tartanám a régi csomagot, ami minimálisan változott. Januárban járt volna le nekem is, már előtte 3 hónappal hívtak. -
cris78
őstag
válasz
gyulazsolti #81363 üzenetére
Tegnap engem is hívtak és nekem is csak tavasszal jár le a hűség, de szerinte hamarosan. Kaptam egy olyan ajánlatot, mint a mostani plusz egy voda 100 perc, 3GB-os sim kártya. +4000Ft lenne a havidíj. Mert korlátlanság az első most náluk.
Nemet mondtam. Délutánra el is ment a net itthon -
kabelmania27
félisten
-
cocka
veterán
válasz
kabelmania27 #81367 üzenetére
Csak egy amatőr kérdés:
Minden eszközöm megvan nekem ahhoz, hogy azt az elosztót kivegyem onnan majd a két kábelvéget csak úgy összekössem?
Előszeretettel szokott a koax rázogatni, szóval annyira nem szívesen csavargatom, ha nem muszáj.
-
boat76
csendes tag
válasz
kabelmania27 #81367 üzenetére
-
4Grider
nagyúr
válasz
gyulazsolti #81363 üzenetére
Lehet, hogy megjelenik nálatok egy olcsóbb/gyorsabb szolgáltató optikával. Akkor szokta a UPC ráereszteni a körzetre az összes sales-t...
-
tPedro_
őstag
válasz
kabelmania27 #81361 üzenetére
Odáig nem jutottam el, de azóta már helyreállt, késő délutántól hibátlanul megy.
-
cocka
veterán
válasz
kabelmania27 #81353 üzenetére
A tévénél csak egy osztó van (első, amit írtam), mégis azt írja ki pár pillanatra, hogy "nincs jel". Szóval lényegében nem hiszem, hogy a hibajelenségen sokat javítana, ha eltávolítanám tévékártyás osztót.
-
gyulazsolti
senior tag
Hét elején, jött email, hogy hamarosan lejár a szerződésem, hosszabbítsak.
Ma hívtak a Vodafon-UPC-től, hogy hamarosan lejár a szerződésem, hosszabbítsak.
Mondom a hölgynek, van még idő.
Igen márciusban fog lejárni.
Mégis mennyi lenne?
Listaáron tudja adni 3190 Ft-ért.
Akkor köszi, várjunk még, most 2699 FT-ot fizetek. Márciusban visszatérünk.
Mi ilyen sürgős?Szerk.
Ja, 300-as csak net+tel. -
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Újpesten másnak is akadozik a net? Hol elmegy, hol visszajön. -
kezo0
addikt
13-as programhelyen megjelent a Paramount Karácsony csatorna.
12-esen ugyanaz HD-ban. -
Lajosnagy17
senior tag
Hol lehet nyomon követni, hogy hol fejleszt a Upc legközelebb?
Most vettem észre, hogy a Kapuváron is már elérhető jobb internet.
-
NoOne1976
őstag
válasz
bbsofficial #81342 üzenetére
Szerintem is magas az ár. Ugye a komplett csomagot nézted és nem csak netet meg tvt külön?
300-as net, prémium tv, legkisebb telefon, 3 eszköz összesen, 6100.
-
-
Rogiii
aktív tag
válasz
kabelmania27 #81345 üzenetére
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest