- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
-
NoOne1976
őstag
válasz
ztsoft #71492 üzenetére
Konkrétan ezt írták a kedvencekből való törlésre:
"Kedves ...!
Ilyen esetben a médiabox újratelepítése (lentebb mellékelünk hozzá leírást) a megoldási opció. Ez annyival jár együtt, hogy vissza fog állni a készülék a gyári értékekre és a beállításokat újra rögzítened kell." -
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Budakalászon milyen a UPC általánosságban?
-
ztsoft
őstag
válasz
NoOne1976 #71488 üzenetére
Erről még nem is hallottam, igaz, nem is az ügyfélszolgálattól kérek ilyen információkat, inkább átnézem a menüt. Talán én is töröltem csatorná(ka)t a kedvencekből, de már nem tudom megmondani, hogy hogyan (nincs box-om).
(#71489) unicumnext Lehet én is így csináltam anno.
(#71490) atala Ezt nem tudom, már nincs box-om, talán majd valaki megnézi.
-
Apaxp
senior tag
Sziasztok!
Media card ügyben kérek segítséget. Adott egy vortex tv ci+-os fogadó modullal. A kártya berakása után kér egy 5 jegyű kódot. Na itt kezdődik a gond ugyanis szöveg 5 jegyet ír, beíró ablak viszont csak 4 jelenik meg és ebbe csak 3 szám írható be.
Lehet-e ezt a kártyát más módon élesíteni? Próbáltam keresni újabb firmwaret a tv-hez de ez nem sikerült.
Járható út lehet hogy a fogyasztási helyen egy másik tv-vel élesítem és utána rakom be a vortex-be? -
atala
addikt
válasz
ztsoft #71486 üzenetére
A T-s SAT-tvs boxon is ez volt.
Ott csak az volt a gond, hogy a csatorna váltó gombbal jöttek is sorban a kedvencek, de ha már megnyomtam a szám gombot, akkor már az eredeti csatorna jött be.
Tehát hiába állítottam be az 5-re az RTL-t, ha megnyomtam az 5-ös gombot, akkor a T által berakott 5. csatornát adta be. -
válasz
szabogabor10 #71484 üzenetére
Aha, a TV-k miatt... Köze nincs ahhoz, hogy
- ha 24 óránál több EPG kell, bérelj box-ot.
- más szólgáltató(k)nál ez nem probléma. -
atala
addikt
Köszi a válaszokat.
Akkor ezek szerint a boxon nem lehet sorrendbe tenni a csatornákat.
Most a T-nél végre olyan boxot adtak, aminél sorba lehet rendezni, és ha kell inaktívvá tenni a csatornákat. -
válasz
norberto_th #71483 üzenetére
Az nem lesz sajnos, némely tv rosszul kezelné.
-
norberto_th
aktív tag
Én már annak is örülnék ha lenne 1hetes EPG...
-
atala
addikt
Ha média kártyát kérek box helyett, akkor nem lesz műsor visszanéző sem?
-
csibor
addikt
Új élőfizetésem rövid története. Augusztus 9 rendeltem 120-as netet telefonnal, szereld magad csomagban. Szeptember 4-ig 5 ügyintéző hazudott 6 különböző indokot miért nem tudják a lépcsőházban visszakötni a koaxot. Itt jött az, lemondom az egészet. Megszüntetéssel foglakozó embertől kaptam új telepítést, ami más napra megtörtént. Jelenleg nincs telefon, my upc szerint ez az előfizetés nem létezik. Régi box a sarokba pihen. Azért nagyon kíváncsi vagyok milyen meglepetések fognak még érni.
-
Aletta
csendes tag
Horizon HD mediboxom van, Connectbox Internet, XI.ker.
A műsorvisszanéző használatakor random elmegy a hang, majd visszajön.
Már több UPC szerelő kint volt, de nem találták a hiba okát. Ez másnál is előfordul vagy egyedi hiba? -
vlevi
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #71469 üzenetére
A TV-d nem tudja a médiacardot?
CI+ foglalat kell hozzá, kb az elmúlt 5 évben minden TV-ben CI+ foglalat van.
Igaz, nincs médiatár, és csak 1 napos a programinfó, de nincs mégegy felesleges energiazabáló szerkezet a szobában, eggyel kevesebb a távirányító. -
-
blakey
titán
válasz
szabogabor10 #71472 üzenetére
Gondolom az első, csak Scarttal rendelkező Pace boxa van, az azért nem olyan jó.
-
válasz
Szerintem jobban jársz, ha megtartod.
-
net91
senior tag
válasz
Jó eszközt egy gagyira???
-
válasz
Miért akarod lecserélni?
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Ősrégi Pace mediaboxomat szeretném lecserélni egy Horizon HD felvétel opció nélküli Mediaboxra. Ennek mi a módja, ha a 1221-en keresztül szeretném intézni a cserét. Melyik gombot nyomjam meg az ügyintézéshez a menürendszeren belül? A cserének mennyi lenne a díja? Előre is köszönöm a segítséget
-
Toth_Jani
őstag
válasz
BalaNce87 #71465 üzenetére
Ez semmi,az első mérésed lehet, majd a többi nem lesz ilyen jó.
A beállításoknál vedd le 1 szálra a letöltést, úgy a 450-500 / 20-22 fogja mutatni
A fast.com ilyen értéket ad, bár tény hogy egy netflix hálózatnak hozni kellene a maximumot.
A legbiztosabb sebességmérés a Google drive-ról letölteni valami nagyot, az pokoli gyors és stabil szerveren van. -
Soma01
veterán
válasz
Gubek-Einste #71457 üzenetére
Akkor azt kérdezem, hogy van-e egyáltalán a UPC-nél az IPv4 címen-en NAT, ha van a modemnek IPv6 címe is? Ha van, akkor akkor egy IPv4 kapcsolathoz két IP kellene, hogy tartozzon. Egy a modemnek adott "belső" és egy publikus, "külső" IP. A külsőt, a nevéből adódóan kívülről lehet megtudni (erre alkalmas weboldalakon pl.) A belsőt pedig a routerből lehetne megtudni. Erre lennék kíváncsi.
Ha nincs NAT, akkor meg valami más módszer miatt nem érhető el kívülről a belső hálózat. -
ztsoft
őstag
válasz
-=RelakS=- #71458 üzenetére
Szia!
Sajnos ez ilyen, egy nagy bug halmaz. Én ha valamit meg akarok nézni, akkor nyitok egy privát ablakot a böngészőben és abban jelentkezek be. Nálam így még használható. Több órát töltöttem el azzal, hogy megtaláljam a hiba egyik lehetséges okát. Az oldal saját sütijei (cookie) vágják agyon az oldal működését, a privát ablaknál a bezárás után törlődik minden.
-
BalaNce87
addikt
válasz
kabelmania27 #71427 üzenetére
Leteszteltem a notebookon is, ott is néha becsúszott 300 fölé a sebesség de az 500-at soha nem közelíti meg.
-
-=RelakS=-
veterán
A UPC oldalát időnként nagyon nem értem.
Bőszen gépelek az oldalon lévő form-ba, erre felpattan egy ablak, hogy a dukumentum hamarosan lejár, akarom-e folytatni. Ott írok bele, majd el akarom dobni, mi? -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kabelmania27 #71448 üzenetére
Nagyon köszönöm az infókat, hamarosan írok, hogy mire jutottam.
-
dareee
tag
válasz
kabelmania27 #71453 üzenetére
köszönöm, és az idődet is hogy válaszolsz ilyenekre. hihetetlen pl hogy a UPC annyit mond indítsd újra és hogy ő semmit nem lát, minden rendben van a routerrel...mégis elnézve ezt a fórumot nincs minden rendben...nemtom régen a Telekom bármiért kb szerelőt küldött, és szűrőt szerelt fel vagy megnézte, de lehet most már ők is leszarnának
-
Soma01
veterán
válasz
kabelmania27 #71451 üzenetére
Akkor miért kell a NAT? (tudod, WAN IP-re gondolok) Nem az IP címekkel akarnak spórolni? Vagy más oka van a NAT-nak a UPC-nél?
-
kabelmania27
félisten
válasz
dareee #71452 üzenetére
Köszi a képeket, két osztó után ezek a modemértékek rendben vannak, megfelelő a bejövő jelerősség.
Nézd meg a modemnél az osztóknál és a toldásnál lévő F csatlakozók nem lazultak-e ki.
Itt a topikban előfordult, hogy kikapcsolt az ipv6-al stabilabb volt a kapcsolat, wi-free kikapcsolása is tud segíteni, illetve ha a cb modemet modem üzemmódban használod saját routerrel, ezért írtam hogy nézd meg modem üzemmódba javul-e.
blakey: Feltöltési értékek nem változtak? -
dareee
tag
válasz
kabelmania27 #71418 üzenetére
Itt vannak a képek.
Hálószoba : ez az első elosztó, az egyik fele a hálószobai tv-be megy a másik megy tovább a nappaliba.
Nappali: az egyik fele megy a modemhez a másik a nappaliba lévő tv-hez
Modem: ezzel van bekötve a modemhez
TV nemtom : ez nemtom mi de a nappali tv fele van egy ilyen, hosszabbítás talán, passz2013 óta élek itt, semmi gond nem volt az utóbbi időbe kezdte el amúgy ezt csinálni hogy szakadozik a net. Még talán júniusba volt 1 hétig ilyen gondom akkor magától elmúlt, most meg már 1 hónapja rossz.
vezetékes kapcsolatra mindent jónak talál. [link]
ipv6 segít vagy azt miért nyomjam ki?
edit: mióta van ilyen ipv6 a upc-nél amúgy?
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest