Új hozzászólás Aktív témák

  • kameraman77

    aktív tag

    válasz ilias #43164 üzenetére

    Gondoltam leírom a végkifejletet is, hátha másnál is lesz hasonló.

    Beszóltam a UPC-nek telefonon. Korrektül megpróbált mindent a hölgy akivel beszéltem, frissítette a modemet, újraindította, stb... sőt vissza is hívott mobilon, amikor megszakadt a modemleállás miatt a vezetékes.Mivel nem tudtuk meggyógyítani a feltöltést, így kiküldött egy szerelőt.

    Még a délután folyamán elmentem a szomszédokhoz és kiderült, hogy náluk is nulla a feltöltés, tehát nem egyedi hiba, ezzel fogadtam a mai napon reggel a kiérkező szerelőt. Szóval nem egyedi gondom volt. Most estére már meg is javították. Gondolom valami elszállt a környéken, hiszen a letöltések mentek, (internetoldalak stb.. speedtest mérte) a feltöltések viszont még egy kép beszúrására sem voltak elegek egy levélbe..

    - Annyit hozzátéve, látom sokan szidják a szolgáltatást, hogy én 2004 óta vagyok UPC-s, anno még Chello-val keztem. És igazából nem tudok rosszat mondani a szolgáltatásra,talán 3x volt komolyabb (több napos) kimaradás, de stabil a net, a tv is. Kisebb kimaradások meg bárhol előfordulhatnak, bármely szolgáltatónál, de teljesen stabil a szolgáltatás nálunk.

Új hozzászólás Aktív témák