Keresés

Aktív témák

• solaar1

csendes tag

Hello!

Most álltunk át digitálisra és szeretném a véleményeteket kérni erről:

Ki akartam próbálni a DVR-t (időzített felvétellel), sorrendben ezt csináltam

- menü, digitális videórögzítő, felvétel/memo beállítás,
    - előjegyzés típusa: memo (időzítettnél ezt kell ugye?), a többit értelemszerűen (csatorna, időpont)
    - ezek beállítása után pedig az OK-t nyomtam meg

Mivel próba felvételeket akartam, mindig pár perccel későbbi időpontot adtam meg, és maga a felvétel is pár percesre volt állítva.

Ezt többször is megpróbáltam, mivel nem történt semmi...

Volt, hogy a műsortervező pontban nem is tárolta amit beprogramoztam. Olyan is volt, hogy ott kiírta, de ennek ellenére a felvételt nem kezdte el...

A kérdésem, hogy előfordulhat-e ilyen jelenség (nyilván hiba), vagy én állítottam rosszul valamit (szerintem mindent úgy csináltam, ahogy kell, szóval nem értem)...

Köszi

• solaar1

csendes tag

Hello!

Lenne egy kérdésem:
    Jelenleg bejön a upc kábel, az rögtön ketté van osztva. Egyik (1.) irányban megy az analóg tv, a másik (2.) irányban újabb kettéosztás: internet és analóg tv. Idáig minden jó minőségű volt.
    Az új tv-hez szeretnénk digitális tv-t rendelni, viszont azt olvastam, hogy elvileg a mediaboxhoz kellene eljutnia a jelnek osztás nélkül, és onnan tovább mindenhova. Mivel az eszközeink elég távol vannak egymástól, ez ebben az esetben rengeteg kábelezéssel járna, amit inkább elkerülnénk.
    Megoldható-e úgy a dolog a digitális tv minőségromlása nélkül, hogy az első osztás után, az 1. irányban lévő kábelhez csatlakozik a mediabox, a 2. irányban meg marad minden ugyanúgy?

Köszi

• solaar1

csendes tag

Sziasztok!

Most tervezzük lcd tv vételét, és elgondolkodtunk a digitális upc megrendelésén (most analóg van crt tv-n), digital bronze tűnt a megfelelőnek, de amiket olvasgattam itt az alapján erős kétségeim merültek fel.
    (Megbízhatatlan STB, hdmi helyett scart, és hűséget is kéne vállalni...)

Így lehet hogy kivárunk és továbbra is analóg lesz, a kérdésem az, hogy ezt meg lehet-e csinálni lcd-vel, és ha igen, hogy? (Ahogy nézem, az nem menne, hogy a koaxot közvetelenül a tv hátuljába dugom, mint ahogy most van.)

Köszi előre is!

Aktív témák