Keresés

Aktív témák

• reveal

csendes tag

válasz kali #906 üzenetére

bármilyen furcsa is, de már sértett volt a warranty matrica.. csak azért mertem szétszedni, mintha pengével már direkt benyesték volna, mivel elég szabályosnak tűnik..
    valószínűleg a upc már belenyúlt vmi miatt..
    szal fizikálisan már hozzáférek a cucchoz, csak kinyerni nem tudom..
    kísérletezgetni meg akkor fogok a fat-tal vagy ntfs-sel, ha megnéztem a rajta levő felvételeket, s nem lesz gond ha bármi is veszni fog..

• reveal

csendes tag

válasz Sickboy25 #862 üzenetére

Üdv!

Sikerült némi bepillantást nyernem a upc stb-ba, mi is zajlik belül.. ;>
    Nekem a Thomson DCI62 van, szerintem minden csomaghoz ezt adhatják, kiv. a hd.
    Egy 160Gb Seagate pata vinyó van benne, szal semmi ördöngősség nincs. Annyi h macerás szétszedni a boxot, meg ki a vinyót (én nem is tudtam), így élére állítottam s toltam bele táp, meg molex kábelt, így nyomtam gépre. Bios látja, hurrá, winfos viszont nem.. Nah, nézzük csak acronis true image-gel.. Látja a fizikális vinyót, viszont Unallocated, vagyis nincs hozzá meghajtó rendelve. Itt jön a kérdés az okosok felé:
    Lehet úgy betűt hozzá rendelni h ne törlődjön a tartalma, ill. h ne kerüljön formatálásra? Mert akkor elveszik róla a cucc, s fújhatom. Ha igen, akkor hogy?
    Vagy van-e olyan progi, ami frankón total commander szerűen látja, kezeli az unallocated területet, s így másolható lenne az anyag?
    Másik kérdés, amit talán csak a upc tudhat: Vajon csak unallocated-ként tud rá rögzíteni, vagy fat esetleg ntfs-ként is?? user szempontból ntfs lenne a legjobb.. dehát nem kívánságműsor..

várom az okosságokat! ;-)

regards

Aktív témák