Keresés

Aktív témák

• BBéci

legenda

válasz WonderCSabo #1358 üzenetére

Semmi nem támaszja alá, hogy igyekeznének jó minőségű tunert tenni a boxokba, ugyanis azok elavult, filléres vackok, amik egyetlen fejlett országban nem lennének eladhatók, előfizetőkhöz kihelyezhetők. Léteznek normális, tisztességes médiaboxok, 1 W alatti készenléti áramfelvétellel és teljesen csendes működéssel, csak nem nálunk.
    DVB-T adásokhoz tudtam hasonlítani a UPC digitálisát, a különbség egyértelmű a MindigTV javára.

• kali

legenda

válasz WonderCSabo #1358 üzenetére

elnézést, ez félrement, BBéci hozzászólására lenne válasz;

nem is mondta senki sem, hogy feltétlenül váltanod kell! még nem...
    a kép minősége nálam a digitális esetében még a nem hd - hanem thomson dvr - médiabox mellett is jobb, mint az analóg! de azért nézd meg a hd médiabox minőségét is!
    lehet, hogy a digi esetében nincs köze a töréshez a médiaboxnak - bár a műholdas tv esetében például elég venni az ukránoknál egy szettet, a többi már csak kulcs kérdése, bármilyen előfizetés nélkül nézhető minden csatorna - de a upc esetében okkal van párostva a médiabox és a smart kártya!
    szükség esetén a digi is ad médiaboxot!
    a t-home digitális minőségét ugyan csak futólg láttam néhányszor médiabox nélkül, de nagyságrendnyi különbséget nem vettem észre, még egy jobb minőségű tv készülék esetében sem! vagy inkább úgy fogalmazok, hogy a médiabox mellett sem volt nagságrendekkel gyengébb minőségű a kép!
    mondjuk a digi és a t-home jelenleg nekem mindegy is, mivel (most) upc előfizető vagyok...
    én azért váltottam digitálisra, mert bejött a megállítható, visszatekerhető és felvehető lehetőség, továbbá minimális felárért jóval több csatornát kapok, és emellett még a kép minősége is javult valamennyit!

Aktív témák