- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
- Az USB, és Ethernet csatlakozó nem jó semmire. Le vannak tiltva, nem működnek. (Na jó, az USB csatin ott az 5V, szóval USB-s töltőként használható)
- A felvételeket digitális úton (fájlként) nem lehet kinyerni. Az egyetlen járható út, hogy az analóg kimenetre kötött magnóval/digitalizálóval mented ki a felvételeket.
- Nem találsz meg egy műsort/MUX-ot? Nézd meg a hivatalos listában, hogy melyik frekvencián jön.
-Bizonyos csatornákon akadozik/kockásodik a kép. Ellenőrizd a jelszintet, minőséget. Digitális adás esetén a minőség a fontosabb paraméter, minnél közelebb a 100-hoz, annál jobb. A jelszin 40-50% felett okés.
A jelszintet ellenőrizheted a UPC által adott mondemen is a http://192.168.100.1 címen. A következő paraméterk olvashatóak itt:
Receive Power Level
A bejövő jel nagyága, kb -6 dBmV felett jó. Ha kevesebb, kevés a bejövő jel. Meg kell nézni a belső kábelezést. Elosztók, csillapítók, csatlakozások.
Transmit Power Level
A kimenő jel nagysága, kb 50 dBmV alatt jó. Ha több, akkor is át kell nézni a kábelezést, mert túl nagy jelszinten kell adnia a kapcsolat fentartásához.
- Ha szakad a net és olyan hármas splitter van a modem előtt amelynek egyik kimenete -3,5, másik kettő -7,5, meg kell nézni hogy a -3,5be van-e a modem, leágazó esetén ha tapba van a modem és outba analóg tévé a kábelek felcserélésével lehet próbálkozni. Ha 50 felett van az adási(Transmit...) és van csillapító, akkor csillapító nélkül meg lehet próbálni hátha a kritikus szint alá csökken.
- A mediakártya használata esetén nem érhető el a médiatár. Felvétel készítésre/time shift-re is csak akkor van lehetőség, ha TVkészülék tudja.
- Mediacard használatának feltétele, hogy CI+ interface legyen a készüléken. A CI nem elég! Nézz szét a UPC hivatalos(az oldal alján!), vagy a nem hivatalos listán. (Ez utóbbi szerkesztető, szóval ha van olyan készüléked, ami nincs a hivatalos listán, de nálad működik a mediacard, légyszi oszd meg velünk a pontos modellszámot, és egyéb tapasztalatokat)
Érdmes átlapozni a TV útmutatóját (annak apró betűs részével együtt) is, általában ott is feltüntetik, hogy van-e benne CI+ foglalat.
- Amennyiben ékezet-gondok vannak az EPG-ben akkor szlovák területi beállítással kell hangolni, de ekkor a nyári időszámításkor egy óra csúszás lesz, amit bizonyos készülékek tudnak kezelni, mások viszont nem. Utóbbi a régebbi, a hivatalos listán nem szereplő TV-knél fordulhat elő.
Aktív témák
-
bartrender
csendes tag
hello
nekem is upc tv-m van es a set top box al tortent valami szerinhtem mer az a hibajelenseg hogy amio rmgeprobalom felvenni az elo adast akkor az irja hogy rogziti ,aztan amiokr keresema folderekben nemtalalom sehol tehat kwazi biztos vagyok benne hogy nemrogziti.
mert anno amikor ment es felvettem valami utanna megtalaltam kivalasztottam es tudtam is nezni,most meg hogy milehet ezt nemertem.le sem eset ra sem folyta a kv se semmi nemtortent vele amitol ..esetleg..:S
-
Arms
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap hoztak nemek egy Thomson dvr dc162upc boxot, és az érdekelne hogy mennyit fogyaszt készenléti üzemmódban, érdemes e teljesen kikapcsolni este?
Köszönöm a válaszokat!
Arms -
Vidala
senior tag
Én csak egy egyszeri Belkin túlfesz védős elosztót használok, de nem kapcsolagatom.
Viszont a komolyabb elosztók után is be lehet kötni egy ilyen automata kapcsolót. Aztán az készülékek óráját is mindig lehet állítani (majd elfelejtettem)!Ingyen továbbra is lehet nézni az ertéelt megatévékettőt megazemegyet.
(Ugye már mondtam, hogy péntek van?)
-
Vidala
senior tag
Arra gondoltam, hogy ennek a kütyünek is van stand by fogyasztása (0,7W), a normálisabb mediaboxoknak is hasonlóan kevés (a Cisco-ra így ráfogom, hogy az), tehát nincs érdemi különbség (WonderCSabo azt mondja 1W).
Nálam nem minden esetben, így kicsit körülményes lenne. Zenehallgatáshoz nem nézek TV-t (csak ha valami DVD video-ról van szó).
Nekem itt a Philips-el volt kimondottan gondom. 20W az egy vicc a semmire. (Természetesen ha időzített felvétel van ok, de akkor is csak a felvétel idejére fogadnám el.)
-
BBéci
legenda
Na de mit tegyen a szerencsétlen vájtfülű, aki komolyabb (AVA KZH8, netán Furutech RTP-6E) elosztót használ? Azokon nincs kapcsoló. Nem véletlenül, ugyanis a minőségi hifi cuccoknak egyáltalán nem tesz jót, ha teljesen áramtalanítják őket. Nemegyszer felhívták erre a figyelmemet, amikor tesztelésre adtak készülékeket.
Kali!
A második mondatoddal teljes mértékben egyetértek.Vidala!
A Digi mostanában áll át bonyolultabb, fejlettebb kódolásra, ami az ingyentévézés végét jelenti sokezer ember számára. -
Hogyan kéne tudnia? Ha stand-by-ban van, akkor fogyazt valamennyit. Ha ki van kapcsolva, nem fogyaszt, de nem is tudja magát bekapcsolni.
Ezt a részét nemértem.Nálam + teljesen jó dolog, mert a TV a szórakoztatóközpontom "szive". Ha nem megy a TV, felesleges
-az appletv
-a dvd felvevő
-a videómagnó
-az erősítő
Az stb külön kap táplálást a programozott felvételek miatt, de így is érezhető napi szinten a fogyasztáscsökkenés. -
Rosszul tudod. A földfelszini analóg TV sugárzást kell, és fogják is beszüntetni. Ez a bekábelezett előfizetőket nem érinti, mivel az adások döntő többsége már most is digitális formában jut el az adott város fejállomására.(Sőt nem ritkán optikán megy tovább a szomszéd kistelepülésekre) Ott alakítják át analóg TV-vel is vehető csomaggá, ill. küldik tovább a digitális streamet a box-al rendelkezőknek.
-
Vidala
senior tag
Az utolsó mondatod nagyjából meg is adta a választ, hogy miért nem. Ráadásul a DVD lejátszót (esetemben Xbox) + az erősítőt használom zenehallgatásra is.
Végül pedig miért adnék érte 12eFt-ot, ha ezt a készüléknek is tudnia kell?Pedig nem egy rossz ötlet, köszi a tippet, majdnem...
-
Ez ma már nem jelent problémát.Lehet kapni "okos" konnektorokat. [link] ill én pont ma vettem egy ilyen szünetmentest.
Mindegyiknek az a lényege, hogy amikor a TV-t kikapcsolod, lekapcsolja az összes hozzátartozó fogyasztót (médiaplayer, dvd, stb), így nem fogyasztanak standby-ba. Magam is meglepődtem, mikor egy fogyaztásmérővel leellenőriztem, hogy bekcspolt ill. stand-by üzemmbódban mennyit esznek. 1 hátulütője van a dolognak: Nemtudod kihasználni a programozott felvételt, ha az stb is áramtalanítva van. Valamit valamiért ....
-
Vidala
senior tag
Nemigazán, sőt a digiről is csak itt-ott néhány fórumon rebesgettek valamit.
Ettőlm még nem tartom kizártnak, csak más a filozófiája a két társaságnak. A T-home gondolom addig nem foglalkozik a dologgal, amíg mondjuk 1-2% alatt marad a dolog. "Még belefér" alapon. A UPC meg lehet, hogy inkább elébe akar(t) menni. Jó esetben idővel belátják, hogy ez hosszabb távon inkább versenyhátrány, mint előny.
Viszont azzal úgy érzem igyekszik kicsit kompenzálni, hogy egyre jobb boxokat ad az előfizetőknek (eddig nálam ez csúnya nagy mínusz volt).
Az pedig tény, hogy egyelőre kicsi a kritikus tömeg. Épp te írtad, hogy a háztartások kb. 15%-ban van lapostv, amiből úgy sejtem még kevesebb az mpeg4 DVB-C tuneres cucc. Én kb. másfél éve vettem az enyémet, de abban sincs (csak DVB-T mpeg2, pedig nem egy alapTV). Akkor még szinte elvétve akadt, csak azóta terjed "tömegesen", az pedig igen kevéske. Legvalószínűbb forgatókönyv úgyis az, hogy 2012-ben a többség dekódert fog venni/bérelni, nem pedig TV-t. Így sajnos még egy ideig marad a "szabad választás" lehetősége. -
Vidala
senior tag
Sokáig nem gondoltam, hogy bele akarok szólni a vitába, de csak nem tudom megállni.
Mondjuk inkább csak a saját véleményem írom le, mert mindanyiótoknak igaza van a dolgok többségében, csak talán kicsit fekete-fehér lett a kép.Nekem a UPC szolgáltat mostmár nagyon régóta (kb. amióta megjelent a magyar piacon), és összességében elégedett vagyok a szolgáltatásuk színvonalával. Jó a képminőség, pedig "csak" analóg (és a internet+telefon is klasszul működik, sőt a netsebesség drasztikus növekedését is részben neki köszönheti a magyar lakosság, de ez már más téma)
Sok ismerősöm elégedetlenkedett már az ügyfélszolgálatukra, nekem velük sem volt különösebb gondom, nyilván köszönhetően annak is, hogy nemigazán volt rájuk szükségem.Ami engem is bosszant:
- relatív gyakran variálják a csatornakiosztást amellett, hogy érdemi változás ritkán történik
- az áltlam kedvelt csatornák egy része átkerült olyan helyekre, ami plusz pénzért vehető igénybe
- amúgy általánosságban jócskán megemelkedtek a díjai az utóbbi években
- végül de nem utolsó sorban mint régi hűséges előfizetőjük sokszor rosszabb helyzetbe vagyok kényszerítve, mint az új előfizetők (értem én, hogy piacot kell szerezni, de a régieket is el lehet veszíteni ám)Viszont egy részükre van pozitív magyarázat
- a drágulás nyilván szükségszerű, mert folyamatosan jó és javuló szolgáltatást nyújtanak, veszteségesen csak nem üzemelhet (hogy mennyire "extra" a profitjuk nem tudom)
- a dekóder kötöttség számomra is bosszantó, de mostmár legalább van értelmesebb is belőlük. Viszont azt sem várhatjuk el, hogy ingyen szórják a műsort. Amúgy majdnem mindenki választhat, aki nem azt sajnálom, és remélem hamarosan lesz konkurencia a körzetében.
- a Digi még jó, hogy sokkal olcsóbb, most ő kapaszkodik, próbál piachoz jutni. Ezt tette az elején a UPC is. Nyiván ez jó nekünk, és remélehetőleg később is jó lesz, nem rosszabb (mármint drágább a díj)Azt meg mindenki döntse el, hogy neki mi jó és mi nem. Én pl. feleslegesnek tartom, hogy még a WC-be is digitális TV-m legyen, analóghoz meg nem kell box. Nyilván, ha 3 digi TV-t szeretnék üzemeltetni, akkor engem is bosszantana. De érdemes azon is elgondolkozni, hol kezdődik a "luxus", és akkor meg már zsebbe kell nyúlni (no azért belehalni sem kell a díjba).
Persze az lenne a legkorrektebb, ha találnának valami "okosabb" műszaki megoldást a lopásvédelemre: pl. a kártyát hozzá tudnák rendelni a TV egyedi adonosítójához, vagy ilyesmi, mert ez így per ma nagyon erőltetett.Huh bocs, kicsit hosszabb lett, mint amilyenre terveztem úgyhogy mostmár kussolok.
-
a upc egy ideje már nem csak egy gépre szolgáltat, jobb lenne átnézned a vonatkozó aszf bizonyos pontjait, hogy ne valótlan dolgokat irkálj...
a wifi amúgy sem viszonyítható/köthető ilyen szempontból szolgáltatóhoz - ennek is nézz inkább utána!
meg úgy összességében rosszul látod a dolgok nagyobb hányadát - de ez már legyen a te problémád... -
BBéci
legenda
A legfrissebb felmérések szerint a háztartások 15 %-a rendelkezik lapostévével.
Nálam elfogadató minőségű az analóg kábeltévé, pedig kritikusan vizsgálgatom. Persze tévéje válogatja, némelyiken elég vacak.
Csak a földfelszíni analóg sugárzás szűnik meg, ahelyett van a DVB-T, a kábelest nem érinti a szabályozás. -
monosz
őstag
Mindaddig nincs is baj amíg "NORMÁLISAN CSAK TV-t AKAR NÉZNI",de milyen készüléken?Egy 55,v.72 cm-es képátlójú TV-n még elfogadható az analóg adás,de a háztartások zömében már LCD,v.Plazma Készülékek vannak.Úgygondolom hogy egy 106,v.126 cm-TV-n már némi kívánnivalót hagy az analóg adás minősége.Ráadásul,ha jól tudom 2012-tő EU-s nyomásra,a kábelTV-k analóg sugárzása megszünik,és csak box-on keresztül tudod nézni a TV-t(KábelTV esetén)
Lehet hogy a DIGI aratni fog,egy darabig.De miért?Mert alacsony díjat kér a szolgáltatásért.Azt azért tudni kell,hogy a sugárzási jogdíjjak sem jönnek ki az előfizetői árból,úgyhogy valószinűnek tartom hogy idő kérdése,és árat fog emelni.
Mondjuk nem ismerem a DIGI pénzügyi hátterét,de elég fura híreket hallani mostanság -
Vidala
senior tag
válasz
WonderCSabo #1431 üzenetére
Akkor semmi baja, csak a torka véres.
Én is hasonlóan gondolom, de csak ha valami no-name kínai gyártóról van szó, és kb. 3000 Ft mínusz ÁFA az ára.
De a Philips szégyenlhetné magát, hogy ilyet mer csinálni...
És nem csak a villanyszámlára gondolok ilyenkor, hanem a sok feleslegesen elhasznált energiahordozóról.
Ráadásul vagyok annyira igényes (vagy lusta?), hogy a XXI-ik század és HD digitális korszak elején nem szeretnék kapcsolós hosszabbítóval "bajlódni". -
WonderCSabo
félisten
-
Vidala
senior tag
válasz
WonderCSabo #1428 üzenetére
Köszi!
Ez így mindjárt más. Nem is értem a Philips-et, hogy sikerült azt a dobozát összetákolnia.
Úgy érzem hamarosan belekóstolok a digitális tévézésbe. -
-
-
lalaja
csendes tag
Miért kéne ,a gyengébeknek is leesik késöbb mi a jó nekik.
Különben jó módú ház ,módos lakókkal,és mindenkit csak az érdekelel hogy mindent kézhez kapjon,itt nem tud külsős szolgáltató pl MATÁV üvegkábel,DIGI, MERT SENKI SEM ENGEDI SZÉTSZEDNI KÁBELEZNI A LAKÁSÁT,AZ UPC IS AZ EREDETI KÁBELEN SZOLGÁLTAT MIND A 120 LAKÁSBAN. -
lalaja
csendes tag
Az emberek 90 %-át nem érdekli hogy digitális vagy nem ,NORMÁLISAN CSAK TV-T AKAR NÉZNI.
ahoz pedig nem kell box évi 18 000 Ft ért, egyből mérlegel két év múlva kb 70 000 Ft ért új tv-t fog venni És nem fog cicózni külön boxal,aki pedig csak azzal szolgáltat azt ott fogják hagyni.Az UPC nálunk kezdetektől szolgáltat,Én sem váltanák de az már sok hogy tv-nként 2 irányitó,CSAK AZÉRT MERT AZ ELŐFIZETÖK 10 % A ESETLEG LOP.Nálad biztos wifi sincs mert ugyi az UPC csak egy gépre szolgáltat vagy többre fizetsz elő Mit gondolsz mitöl terjedt el a wifi?
Nyilván attól hogy a szolg.ra vártak,a boltokban meg csak ugy disznek tartják a vevkészűléket.
Emlékszem 20 éve Bécsből hoztuk a hordozhatzó telót,a MATÁV ugy ellenezte hogy csak na ,most meg csak ilyen teló van.
Nos 2 év múlva a boltokban csak dBV-T/C/S tv t fognak árulni ,de hóhó a szolga majd beszól csak a dobozomon keresztül.
MEGGYÖZÖDÉSEM A DIGI ARATNI FOG AZ ELÖFIZETÖKBÖL,ÉS 5-800 EZER ÜGYFÉLLEL A ZSEBBEN MINDEN CSATORNA BE FOGJA NYELNI PÁR TOLVAJT AKI INGYÉ NÉZNE HBO-T.
Szóval UPC .gondolkodni,mert 16 éve elöfizetők tömege fog elmenni akik soha nem jőnnek majd vissza,mint ahogy el sem mennénk. -
hát ez gond, hogy ritka/nincs normális alternatíva, ami ár/érték arányban, és elérhetőség szempontjából is megfelelő lenne! több szempontból is szerencsésnek kell lenni ahhoz, hogy olyan helyen lakj, hogy közel megfelelő szolgáltatást választhass - de ennek a lehetősége sajnos egyenlőre még elenyésző...
-
- a cisco egy fokkal halkabb, és langyosabb is!
- hd médiabox esetén (is) megoldható, hogy azonos időben tv és erősítő készülékre - utóbbira ugya csak hang kell - megy a jel! (több kimeneti lehetőség is van a hang számára, az erősítődtől függ, hogy melyiket fogod/tudod használni!)
- asztali dvd író esetén van lehetőség a médiabox merevlemezére rögzített anyag kiírására- igen, csak azt az adást lehet rögzíteni, ami adott időben lejátszásra kerül a médiaboxon, hiszen azt a jelet küldi ki épp -, sima dvd író esetén elég csak a scart csatin vinni a jelet a médiaboxból az asztali íróba, hiszen hd(mi) fogadására nem képes, ha meg majd hd képes(?!?!) asztali dvd írót veszel, abba megy a hdmi, és abból tovább szintén hdmi csatin a jel a tv készülékre, szóval akkor sem lesz gond! -
Vidala
senior tag
Sziasztok!
Követem egy ideje a topikot, mert jó lenne váltani a digitális adásra. Abból is a HD csomaggal szemezek elsődlegesen, de van (volt?) néhány fenntartásom, nevezetesen a Philips mediabox. Szóval nem tetszik, hogy állandóan jár (zúg) a ventillátora, és készenléti állapotban is kb. 20W-ot fogyaszt. Nem kizárólag az áramdíjra gyakorolt hatása (persze az sem elhanyagolható), hanem úgy egyébként környezeti és zaj ártalom miatt.
Felcsillant a remény ezzel a Cisco cuccal, de hiába néztem a kézikönyvét, ezekre nem találtam választ.
Ezen túl lenne még néhány kérdés amiben továbbra sem látok tisztán:
A fullHD-s (HDMI-s) tévémen kívül Házi-Mozi erősítőt is használok.
- Lehetséges, hogy a mediabox-ot a TV-re és az erősítőre is kössem egy időben?
(Pl. HDMI megy az erősítőbe, SCART a TV-be, hogy választhassak, hogy a hiradót csak TV-n hallgatom, de egy filmeket már az erősítővel)Még nincs, de gondolkodom egy DVD felvevős cuccon is, amivel ki lehetne írni lemezre dolgokat.
- A mediabox-ról fel tudok venni egy ilyennel?
(ha jól értettem eddig, akkor elvileg igen, de csak azt amit éppen nézek, illetve HD adást egyáltalán nem)Előre is kössz!
-
akkor lassan semmi akadálya annak, hogy médiabox nélküli digitális tv szolgáltatót keressetek...
illetve de, minden házban van egy - két lakás/lakó, aki nem akar változtatni, maradni akar a megszokott kerékvágásban, azzal majd birkózni kell kicsit...
biztos sokat jársz lakógyűlésre, és látod az összhangot, hogy mindenki mindig pont ugyanazt akarja... -
monosz
őstag
A digitális szolgáltatást,csak boxon keresztül tudod igénybe venni,innentől kezdve ahány TV,annyi box.A fogyasztás máris megfelel a UPC-s box-oknak az arányához.Ráadásul,párhuzamosan működik az analóg szolgáltatás is.Úgyhogy nem kötelező a digitális box-ot igénybe venni,merthogy megy mellette az analóg is.
De ha netán a másik szolgáltató digitális szolgáltatását akarod igényelni,onnantól kezdve az is gigi boxot igényel.És hát sajnos az is fogyasztja az áramot.Nem nagyon látom a logikát az észrevételedben.De ha jól tudom,ez egy UPC-s digital TV topik,namár most Fingom nincs hogy te mit keresel itt! Ott ikászd az ötleteid,és ott oszd az észt! -
commanDOS
senior tag
Erről van szó.
Ráadásul ha valaki tehetős (sajna még nem tartok ott) meg esetleg ízlése is van és úgy válogatja össze a készülékeit, hogy illeszkedjenek a nappaliba, akkor nem veszi szívesen, ha egy box-ot odab@sznak a tv állványra, mert ő digitális vételt akar.
Ha lopják, oldják meg, a feladat adott, nem az ügyfélre kell hárítani. -
lalaja
csendes tag
Nem bonyolult.
Viszonylag új ház 100 db 3 szobás 10 db 2 szobás és 10 db 4 szobás lakással,tehát átlag tv 2.5 db lakásonként.
Azért ugyi senki sem hülye hogy 3 tv esetén kb 2 év múlva évi 2.5 + 18 ezer azaz évi 45 000 Ft bérleti díjat fizessen azért hogy tv-t nézhessen.
Vagyis a bérlet díján 6 évente minden tv-t ujra cserélhet.
Hüség: a régi lakók mintegy 80 lakás ideje májusban jár le,élből mehet a fentmaradó 40 nek meg a húség végéig ingyé ad a DIGI ,
Akik már ármentek azoknál jobb a szolgáltatás is,
ÉS AZT NE MONDJA EGY KOMOLY SZOLGÁLTATÓ HOGY CSAK BOX-ON KERESZTÜL AD MÜSORT,NEM BESZÉLVE ARRóL HOGY MENYI ÁRAMOT FOGYASZT 3 BOX.
SZÓVAL NEM EZ A JÖVÖ AZ BIZTOS. -
kiss_gee
csendes tag
válasz
WonderCSabo #1406 üzenetére
Köszi a gyors vaálaszokat, ennek a HDCP-nek meg utánna járok...
Üdv, Kiss_gee
-
kiss_gee
csendes tag
hali!
Jelenleg UPC Digital Gold csomagom van, de gondolkodom rajta h váltok csomagot felfele a DVR-esre vagy a HD-re!
Pár hsz-t visszaolvasva úgy néztem, h a HD-s csomaghoz adott MediaBox-ot HDMI-n keresztül lehet rákötni a tv-re, namost nekem az a problémám, h az lcdtv-m kissé régebbi darab és nincs rajta HDMI, csak DVI, amin csak a kép megy át, a hang nem.
Az lenne kérdésem hogy a box ráköthető-e a tv-re HDMI-DVI kábellel a tv-re (van itthon ilyen kábelem) és a hangot rátudnám-e kötni külön az erősítőmre vmilyen digitális kimeneten (van koax és optikai csati is az erősítőn)?
Illetve h mit lehet tudni a DVR-es és a HD csomaghoz adott MediaBox-ról csatlakozók és egyéb terén illetve h elérhető-e vmilyen leírás róluk neten?A válaszokért előre is köszi!
Kiss_gee
-
monosz
őstag
válasz
WonderCSabo #1402 üzenetére
Teljesen világos!
Az európa csomag:+300,-
A világ csomag:+300,-
Na ez a baj,hogy ezért is kölön kell fizetni.
Nekem a digital gold HD dvr csomagban jön az összes.Legalábbis még -
monosz
őstag
Azért mertem állást foglalni a dologban,mert ha nincs más alternatíva,akkor vagy ezt kell elfogadni,vagy váltani kell,nyilván ha van lehetőség.(egy másik szolgáltató)Természetesen mindenki a pénztárcájához igazítja a szolgáltatás mennyiségét,és minőségét.Voltam én is már más szolgáltatónál,de sem a minőség,sem a tartalom nem felelt meg.Ugyan olcsóbb volt.
Ez persze a saját véleményem,nem akarom fényezni a UPC-t,de magasan a leg színvonalasabb az összes többi közül.(Sajnos nem a legolcsóbb választás)
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest