- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
hello
ismerősöm édesanyja szeretné nézni az rtl2-t
medium csomag van
a 19-es programhelyre igérték
de ott csak a nagy üresség fogad, hogy a "kibálasztott csatorna nem létezik"kellene lennie rtl2-nek?
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
csimpas #2092 üzenetére
Akkor te azt okosba vetted valahol kéz alatt vagy csak nem szolgáltattad vissza a beltérit mikor felmondtad a szerződést . A upc sohasem adott el beltérit a kártyát is vissza kellett volna vinni mikor megszűnt velük a kapcsolat
Ennek fényében inkább ők járták meg veled .
-
Lacpac
őstag
Üdv mindenkinek.
Mi van mostanában a UPC-vel?
Az HBO HD-n van felirat is. Amit nem tudok kikapcsolni.
Másnál is így van? -
bopeti98
őstag
A 22-es csatornán mi az a Test ?
Nekem azt írja ki rá hogy ez egy előfizetéses program.
-
lambda5
tag
válasz
csimpas #2092 üzenetére
"1-2 hónappal ezelőtt, szerettem volna újra upc előfizető lenni, ezért bementem a hozzám legközelebb eső boltba, elmondtam hogy szeretnék kérni 1 kártyát, nem kell beltéri, mivel annó vettem egy készüléket a upc-től."
Engem a Nagra3 -as kártya ára érdekelne... 1 új előfizetést szeretnék, de saját HD-s beltérivel... és sehol sem találom a pontos árat... -
csimpas
tag
sziasztok
sajnos megjártam a UPC-vel elég rendesen (a jelenlegi állás szerint
)
pár évvel ezelőtt megvásároltam egy Philips 8111 -es készüléket a upc-től, cirka 60 ezer forintért. úgy adódott, hogy nem tartok egy darabig igényt a upc szolgáltatásra, ezért megszűnt az előfizetésem, készülék + kártya maradt.
1-2 hónappal ezelőtt, szerettem volna újra upc előfizető lenni, ezért bementem a hozzám legközelebb eső boltba, elmondtam hogy szeretnék kérni 1 kártyát, nem kell beltéri, mivel annó vettem egy készüléket a upc-től.
mondták az hogy ez nem igazán lehetséges ebben a formában, mivel össze vannak párosítva a készülékek a kártyával, és nagra 3 kártya kell hozzá
mondtam hogy semmi baj, megvan a régi kártyám, akkor aktiváljuk be azt.
válaszuk: ez sem lehetséges, hívjam az ügyfélszolgálatot.ügyfélszolgálatot hívtam, mondták meglehet oldani, csak a szerződéskötéskor, az én készülékem számát kell feltüntetni.
kiderült hogy így sem lehet.(felhívott egy másik ügyfélszolgálatos hölgy) napokig tartó telefonálgatás és személyes beszélgetések során az derült ki, hogy amikor én megvettem a készüléket akkor upc magyarország volt a neve a cégnek, most meg upc hungary (lehet hogy pont fordítva), és mivel "másik" cégtől vettem a beltérit, ezért azt nem használhatom a jelenlegi upc-vel...
(amikor rákérdeztem hogy akkor mit kezdjek a beltérivel? az volt a válasz hogy nem volt kötelező megvenni a készüléket...)
tehát most itt vagyok, ezzel a dsr 8111 -es készülékkel amit nem tudok használni.
tudnátok valami ötletet adni hogy hogyan tudnám beüzemelni hogy működjön? házilag nem lehet összepárosítani valahogy a készüléket meg a kártyát?
sajnos nem tudom hogy kihez lehetne fordulni, mivel a upc csak a magáét fújja
-
bopeti98
őstag
-
rii
nagyúr
sziasztok
azt szeretném megkérdezni, hogy UPC DIrect-nél
Direct Medium előfizetés
+ 2 műholdas antenna
+ 2 set top boxaz mennyi lenne?
illetve a UPC-nél is úgy van, hogy egy év hűség után emelkedk a díj, hogy újra hűséget vállalj?
-
törölt tag
Üdv!
Problémám a következő:
Hibaüzenet: a smart kártyához rendelt ország nem egyezik a beállítottal.
Ezért Humax HD beltéri egységem állandóan frissíti magát és Czeh, FREESAT-ra áll be alapból.
Én rámegyek gyári beállítások visszaállítására ( kód 0000) újraindul, beállítom országnak: magyar,majd másnap megint frissül automatikusan és czeh-re áll be. Telefonba ügyintéző5x igérte frissítik: jó lesz.
Semmi változás. Erre a gyári beállítás visszaállítására is magamtól jöttem rá, meg a négy 0-ra. Már gondolkoztam rajta hogy panaszt teszek aztán visszamondom az egészet a *csába. Pénteken szerelték be, 1db beltéri van, végül azt mondták keressek fel szerelőt. ÉN? hát én bejelentem a hibát, oldják meg. Még annyit fogok jelezni hogy a számlázást onnétt indítsák, amikortól normálisan működik a rendszer.Arra tudok gondolni hogy a smart kártya nem jó ? czeh ??
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! 4 beltéri egységünk van, az egyik beltéri egység, amelyik DVR/HD-s, pontosabban philips dsr8111-es, olyan hibaüzenetet ad, hogy "nincs hozzáférése ehhez a csatornához.....", minden egyes csatornánál. A számla ki van fizetve, ez nem lehet a probléma, a másik három beltéri egység gond nélkül működik. Leellenőriztem a jelerősséget, ami teljesen rendben van, illetve kihúztam 1 percre a hálózatról, majd újra visszadugtam, de nem változott meg a dolog, plusz még a smart kártyát is kivettem/visszaraktam. Mielőtt kihívnám a szakembert, gondoltam itt felteszem a kérdést. Ha tudtok kérlek segítsetek.....
-
lambda5
tag
Sziasztok!
Mivel ez egy szakmai fórum.. azon gondolkodtam, hogy nem lehetne-e a fórum első lapjára kirakva összefoglalni a tapasztalatokat (mint sok más helyen), megelőzve ezzel ugyanazoknak a kérdéseknek az ismétlését ...és közvetlen segítséget nyújtani az előfizetésen gondolkodóknak, illetve előfizetőknek.
Pl.:
- UPC Direct beltéri egységek, alapvető tulajdonságok, hiányosságok.
- Műhold és csatorna térkép, adatok. (a beállításhoz)
- UPC Direct vétele saját HD-s beltérivel (Kártya beszerzése/problémák, ajánlott beltéri egységek árkategória szerint... pl.: 25/50/75/100+ ezer forint főbb pozitívumok...)
- DVB-S -es Tv-k, a Tv-hez támogatott CI modul típusok..
- Antenna tányér, LNB ajánló "barangolóknak" (típus, méret...)
- stb. ... -
bopeti98
őstag
válasz
Gubek-Einste #2078 üzenetére
Köszi! Nem is tudtam hogy van Reflektor TV, még sohase hallottam róla
Amúgy engem ezek a csatornák egyáltalán nem érdekelnek. Én csak a Discovery-t, Discovery Science-t meg a HBO Pak csatornáit szoktam nézni.
-
-
bopeti98
őstag
A UPC Direct-nél szerintetek várható RTL2 meg SuperTV2 ?
Nem mintha annyira érdekelne az a két tv csatorna de azért jó tudni
-
bopeti98
őstag
Sziasztok! Nektek sem jön be az Mtv Hits,Rocks,Dance tévécsatorna? Azt írja ki hogy
CryptoWorks
Ez egy előfizetéses program.
Kérjük, hívja az ügyfélszolgálatot, ha meg kívánja tekinteni.
Eddig ezt csak a HBO-nál írta ki amíg elő nem fizettem rá viszont most meg a fent említett 3 zenecsatornánál írja ki. Mi lehet ez? Remélem hogy nem vették el azokat a zenecsatornákat amiken még zene is van nem úgy mint a Viván és társain
Valamint nektek a Discovery Science-n, kiírja hogy mi megy? Nekem nem csak ha belépek a műsörújságba de az fél óra míg betölti. -
Balázs80
csendes tag
Sziasztok!
Milyen a műholdas HD minősége?
Műholdas kártyát is belehet tenni arra alkalmas tv-be vagy csak a kábeles upc kártyát?
Superpac-ra szereték előfizetni, de nem tudom igaz-e hogy felkonvertálják a HD adást....
Viszont a többi szolgáltató elég gyenge HD felhozatalbanés elég drágán is adják..
-
törölt tag
Elérhető már a natgeo-kon a Magyar hangsáv műholdon?
-
powerup2
addikt
válasz
Intruder2k5 #2069 üzenetére
Köszi hát valamit teszek mert ez nem állapot
-
válasz
powerup2 #2065 üzenetére
Ehh... Bocsi, most nézem csak, hogy én benéztem a topik címét, ez Direct, tehát a 1221 nem jó Neked, de ha már elcsesztem, akkor utánanéztem, a jó számot itt találod!
http://hu.upcdirect.com/ugyfelszolgalat/kapcsolat/
Vagy kérdezz rá írásban...
http://hu.upcdirect.com/ugyfelszolgalat/kapcsolat/irjon-nekunk/
-
Watt25
veterán
válasz
powerup2 #2066 üzenetére
Leírom, hogy én innen hogy látom a dolgokat:
Annyira nem vagy képes, hogy előkeress egy régebbi számlát (vagy annyira okos vagy, hogy kidobálod rögtön a számlákat) és most azt várod el, hogy valaki látatlanba mondja meg, hogy mi változott NÁLAD.
Lehet megsértődni! Nyugodtan! Nem is várok mást, tudom, hogy ilyen választ fogsz erre adni.De innen nézve ez így látszik...
-
powerup2
addikt
válasz
Intruder2k5 #2064 üzenetére
Köszi valami lesz mert ez igy drága
-
powerup2
addikt
Tudna nekem segíteni upc dolgozó itt mert mostanság 5500 helyet 7000 forintról küldenek számlát és nem értem miért .
-
Rick4
félisten
válasz
sanyaboy #2060 üzenetére
Eddig beltéri nélkül, Cryptoworks kártyamodullal tévéztem, azzal az a bajom, hogy nem csak a UPC csatornákat találja meg az automatikus hangolás, hanem kb 300 feleslegeset is és macerás a törlés, rendezgetés stb.
Ha műholdvevős tévéd van, (tehát DVB-s tuneres, meg egy parabolatükröd fent) akkor vagy itt jó helyen, de úgy 750 csatornát kellene találjon, sehogyse jön össze a kép.. Nem a kérdés mivolta volt a probléma, hanem hogy amit kérdezel, arra tudják-e a választ itt. Egyébként meg ha máshol megkérdezed, miért nem várod meg ott rá a választ? Nem szokás ugyanazt a szöveget több társtopicba betolni egyszerre...
-
sanyaboy
csendes tag
Köszi kb 7 éve vagyok UPC Direct előfizető, a topik címe "UPC Direct (műholdas TV)". Most akkor miért is vagyok rossz helyen?
Ha nem lennék előfizető, a kérdésem akkor is megkockáztatható szerintem itt, persze csak félve, félszemmel hunyorítva, nehogy megcsapjanak érte.. A választ meg amúgy már megkaptam egy másik segítőkész fórumon, de azért köszönöm az útbaigazításod. Üdvözlettel -
sanyaboy
csendes tag
Hello! Kérdésem lenne (elnézést, ha már volt róla szó): ha előfizetek a Direct HD csomagra, kapok egy HDMI-s beltérit. Azt ugyebár jól gondolom, hogy attól, hogy nincs jelátalakítás (mint a régi SCART-os beltéri esetében) jobb lesz a képminőség? Eddig beltéri nélkül, Cryptoworks kártyamodullal tévéztem, azzal az a bajom, hogy nem csak a UPC csatornákat találja meg az automatikus hangolás, hanem kb 300 feleslegeset is és macerás a törlés, rendezgetés stb. Így visszaálltam a beltéris verzióra, csakhogy a tévés saját tuneres megoldáshoz képest iszonyat ratyi a képminőség
Tervben van a Direct HD, ezért kérdezem, hogy HDMI-n keresztül az SD adások is jobb minőséget adnak ugye?
Köszönettel -
jozsi252
veterán
válasz
pipec16 #2055 üzenetére
Az a baj hogy a kártyát nemtudod belerakni bármilyen más UPC-be. Mert most énis azzal szenvedek hogy tegnap visszavittem a beltérim mert sokszor fagy, erre ott a srác nemtudta összepárosítani az új beltérivel. Folyamatosan azt írja ki hogy a Smart kártya egy másik beltérihez tartozik.
-
pipec16
csendes tag
Szevasztok!
Segítséget szeretnék kérni! UPC Direckt+ csomagom van előfizetve. Ehez a "mezei" HUMAX UD-Fox beltéri egységet adták. Milyen megoldás létezik a műsorok rögzítéséhez? Természetesen a DRV csomagon kívűl. Ha beruháznék egy használt UPC-s felvevős beltérire és abba raknám bele a kártyát az megoldás lenne?
-
jozsi252
veterán
Felhívom a UPC-t hogy tele a tökünk azzal hogy csomószor lefagy a készülék teljesen és csak áramtalanítással lehet helyrehozni az egészet. És már tavaly is csomószor telefonáltam meg idén is telefonáltam már.
Küldik a nyomorult frissítéseket amik nemérnek 1 ft-ot se. Pár napja megint előjött. Mondom most van időm felhívom őket. Erre mondja a csaj akkor jelentkezzek ha fennáll a hiba. Jó mondom. Erre elkezdi részt akar venni a vevői elégedettségmérésen. Perszeeee mondom hogyne szeretnék. Kib@szottul elégedett vagyok veletek.
-
Rick4
félisten
válasz
bluobluo75 #2052 üzenetére
Írj nekik egy mailt.
-
Rick4
félisten
válasz
bluobluo75 #2050 üzenetére
Jópofa hogy belinkeled az előző hozzászólásodat, de van egy jó tanácsom: hívd fel a upc-t, megmondják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest