- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
Sziasztok!
A 2 tuneres mindenesek (S, T, C) közül a kb. 20E értékű/piaci árú termékeket nézve lehet alternatívája ennek a beltérinek?
Opticum SLOTH Combo plus
Egyelőre kábeles szóráshoz kell (DigitálVác) egy régi, 2006-os (békebeli) HDready LCD-hez, aztán jönne mellé egy kis UPC Direct is... -
tylerddd
veterán
válasz
lszlogal #10292 üzenetére
5125 forintot fizetek a Plus HD TV-ért, 5140 lenne a fullos SatTV hűség nélkül, egymagában. Ehhez még jönne egy második box, ami gondolom szintén 500 forint körül mozog, mint UPC-nél. Az ízlésemnek megfelelő HD adókból több van a Telekomnál. Szolgáltatós beltérikkel eddig nem volt komolyabb problémám.
-
lszlogal
senior tag
válasz
tylerddd #10291 üzenetére
Igazából ár-érték arányban semmiféleképpen nem éri meg a Telekom TV-je önmagában, kivéve ha van más vezetékes szolgáltatásod. Szebb a stream, viszont ott csak szolgaboxszal tudsz operálni. A műholdvevők használhatóak, a Huawei Linuxos boxokat egy kicsit nagyon alulméretezték. ha szerencsés vagy, akkor egy Sagemet vagy ADB-t kapsz. Ahol van hálózata, ott valszeg már csak IPTV-t fogsz kapni, mert nem foglalkozik a SAT-al.
-
tylerddd
veterán
Érdekes amúgy, hogy online a TV2, Super TV2 és a Mozi+ HD-ban megy.
@ lszlogal A Telekom műholdas tévéje, a SatTV-re gondolsz? Többször néztem már, hogy jóval több HD van, mint itt és ráadásul sok filmes adón, amiket túlnyomó részt nézek. Mennyire működőképes a dolog? Megérné oda átmenni?
-
lszlogal
senior tag
válasz
rosszcsont88 #10288 üzenetére
na igen, van egy olyan érzésem hogy nem értenek hozzá, vagy inkább szarnak rá, mert van ott píz. de ez a upc d halálát is jelentheti 5-10 éven belül, ha nem lépnek
a thome dth már mpeg4-ben küldi le a hd streamet amos3-on, és tökéletes a minősége
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
rosszcsont88 #10288 üzenetére
Kivéve anyukámék 66 évesen.
-
rosszcsont88
tag
válasz
lszlogal #10287 üzenetére
valaki saját gépet használ ... kellene irdeto modul vagy upc HD beltéri ami olvassa ice kártyát , nem is értem upc üzletpolitikáját,hogy minek ennyi kártya fajta amit upc használ , irdeto, nagravision, conax, mpeg4 8psk kett volna váltania réges rég
HD csatornák maradtak volnampeg2 SD már idöt mult és már mindenki 4K tv-n, de legalább full HD tvt használ
-
tylerddd
veterán
válasz
lszlogal #10284 üzenetére
Én is 50"-en nézem, de csak fullHD tévén és borzalom rossz szerintem a két Spíler. Megvannak szerintem a "slágercsatornák", amik baromi rossz vagy nézhető minőségben jönnek. Ezt pl. akkor lehet észrevenni, amikor ugyanazt a tartalmat nézed különböző adókon. Tudom, nem alkalmas a rendszer, hogy minden HD legyen, de ne mondjátok már, hogy 2020-ban még álmodni se lehet erről ...
-
tylerddd
veterán
Jó ez az online lehetőség! Spíleren nézem PL-t és habár nem HD, sokkal kulturáltabb a minőség, mint műholdról, ahol az egyik szégyen csatorna ilyen szempontból.
-
molvany
aktív tag
válasz
Tomikaa. #10279 üzenetére
Ha online fizeted, akkor is nyoma kell hogy legyen. Mert ha fizetsz is valamit, akkor is megvan, hogy kinek, miért, stb.
De ahogy én eddig leszürtem, te itt csak nyavajogsz és attól lustább vagy minthogy utánna nézz, mi és hogyan.
Valahogy azt várod, hogy a fórumtagok oldják meg helyetted.
További sok szerencsétJa, én is online fizetem és elérhetö minden adat
-
Tomikaa.
tag
Köszi a tippeket. Sajnos nem szoktuk elrakni a UPC számlákat (online fizetjük), de a következőn majd megnézem. Ha úgy se lesz jó, jelzem a UPC-nek.
-
Tomikaa.
tag
Karácsony óta regisztrálni akarok My UPC Direct fiókot egy eddig is meglévő előfizetéshez, de ha megadom az ügyfélszámot (a dekóder dobozáról néztem le, ráírták tollal) és a vezetéknevet (nagybetűvel is próbáltam), folyton ezt dobja:
Meglévő fiókkal elvileg be lehet jelentkezni. Kaptam olyan tanácsot, hogy próbáljam más böngészővel, de nem segített. Esélyes, hogy megkérdezem a UPC-t, mert így nem tudom rendesen használni a nemrég bevezetett appot.
-
lszlogal
senior tag
Most fel tudtam hívni az ügyfélszolgálatot
-
rosszcsont88
tag
keresni kell másik antenna szerelő boltot /irodát ahol cserélni fogják budapesten ,van sok ,
én a szlovák skylink kártyát és modult ugy vettem antenna boltban
5000FT volt darabja kártyának + irdeto modul 11000FT [link]
nem gazdaságos mert mindegyik kártyára csomagot kell kötni, nem társkártya meg ilyenek , ez csak digitv miatt van most itt nálunk Magyarországon -
makoss
veterán
válasz
rosszcsont88 #10265 üzenetére
Hogy csúszott volna ki ha csavaros???
Néztem ezt már mindenhogy... -
makoss
veterán
válasz
rosszcsont88 #10262 üzenetére
3 beltéri van 1 fejen, és 1 beltéri rossz, a másik kettő működik.
Itt most inkább arra lennék kíváncsi mikor tudom végre elérni az ügyfélszolgálatot+ az, hogy ami nonstop sugároz, miért nincs ügyelete??? -
rosszcsont88
tag
nézd meg másik kábelen,hogy jo e beltéri , mert ott se jó akkor beltéri csere, de ha ott jó másik ágon akkor fej csere lesz
-
makoss
veterán
válasz
Szirtimorc #10259 üzenetére
Nem mert a másik 2 beltéri működik, ami ugyanezen parabolán van.
Az ügyfélszolgálat mikor lesz elérhető? -
makoss
veterán
Üdv!
Elromlott a beltérim, mindig az E48-32 Nincs jel jön be feszt.
hiába a gyári visszaállítás, a beltéri főkapcsolójának ki-be kapcsolása, a hiba előjön.
Tegnap felhívtam az ügyfélszolgálatot, távolról ráfrissítettek de még aznap rossz lett.
Ma meg nincs elérhető telefonos ügyfélszolgálat.
Tud valaki megoldást erre? -
csab2
veterán
válasz
rosszcsont88 #10254 üzenetére
Pontosan mit akartál írni? Nem értem.
-
rosszcsont88
tag
majd digitöl fognak elmenni az emberek, AMC csomag (csatornák) miatt , digi látszik hogy sporol mindig olcsobban akarja márkát eladni , szolgáltató media tv ipar meg tul drágán akarja magát eladni igy is ismétlés az egész nem tudom mit lehet rajta nézni !! már én begolyosodnék sok reklámtol és az ismétléstöl , nem higitani kéne a csatornákat hanem tartalom kéne HD-ba ,4Kba!! tartalom végül is van csak magas jog dij film-re,van is akkor nehez beszerezni dvd-t vagy blu ray-en, több havidijat kell beszedni ,ezt pénz el kell jutatni tv adóhoz ,nem pedig lenyulni meg bankokba tárolgatni,eléggé nehézkes igy nem hiába van videotéka szolgáltatás(filmbox,hbogo,netflix)
-
19ati93
senior tag
Jó hír. Adók akkor maradnak + pár HD verzió is lesz.
Jöhetne még több is. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest