Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kotomicuki

senior tag

válasz -vitya- #12 üzenetére

Hát, amikor 1-2 CL, vagy CA fogja magát és egyedül berongyol az ellenséges flotta keménymagja elé - akár a fél világot megkerülve - , ahonnan nem is mindig tudnak elszelelni, akkor azért meghűl bennem a vér, mert egyenlőtlennek eléggé egyenlőtlen lesz a küzdelem, csak nem nekem adja érte a pontok többségét a csataösszesítő a végén. ;]
    Néha ki lehet bekkelni egy hátraarccal az ilyet, de az is értékes életidő-pazarlás és ugyan pár, sikeresebb csatával a sikertelen kísérletet is lehet kompenzálni, de akkor sem szeretnék az öngyilkos hajlamaik miatt hajókat elveszíteni.
    Megszoktam várni, amíg egy újabb flottillára-való összegyűlik a javítottakból és azokat egyben küldöm ki a harctérre, mert úgy több esélyem van a számomra kedvezőbb felállású csatákat megkapni.
    (Lehet, ezt azóta javították, mert nagyon bosszantó jelenség...)

Távolra akarok lőni...
    Persze, hogy szeretnék minél előbb távol(abb)ra lődözni, de azt 1920 előtt nem nagyon tudom kivitelezni, mert mire az ezt lehetővé tevő, cuccok - ágyú, ágyúcsőhossz, távolságmérő, stb. - feltaláltatnak és felkerülnek a hajókra, vagy netán az újabb, már direkt erre a feladatra tervezett és épített hajók is megjelen(het)nek a flottámban az kikutatástól még ~3 év.

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák