- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Apple MacBook
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Aktív témák
-
escape
aktív tag
Adott egy frissen telepített Ubuntu 7.10.
Néhány dolog összejött, de a gond ott van, hogy integrált Vga van benne, amihez nem tudom hogy szedjek drivert.
A kérdéses Vga: Intel 82945G Express chipset family
Ezzel kéne valamit kezdeni.A következő a bluetooth kapcsolat egy Samsung E250 telóval.
Rákerestem a bluetooth szóra itt, és kaptam egy elég jónak látszó megoldást, és részleges eredményt sikerült is elérni, viszont nekem olyasmi kéne, hogy a telő olyan módon legyen elérhető mintha pendrive lenne. Ezt még nem sikerült megoldani.Az utolsó problémám pedig az msn hanggal van, ez nem olyan fontos, de jó lenne megoldani.
Feltettem a libsnack csomagot, de igy sem jó.Nah ha ezeket valaki meg tudja oldani, elismerésem
Előre is köszönöm. (A fent emlitett vas, nem az enyém. Csak megkértek, hogy segítsek megoldani.)
Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest