Aktív témák

  • mzx

    senior tag

    válasz God Vazzeg #49964 üzenetére

    god, vodka, leslie:
    Más is panaszkodott már a flash 11.2-re; nálam valszeg azért problémás, mert régi, pentium3, 500MHz procis gépem van; esetleg közrejátszat továbbá az LXDE grafikus felületem (nem gnome-ost használok, tehát Ubuntu helyett Lubuntu-t, mert utóbbi jóval gyorsabban fut.)

    Kedves vodkaboy, nem értek tulzottan linuxhoz, bár letöltöttem tegnap többféle régi flashplayer verziót, de nem tudom, a file nevük az, amely egy-az-egyben behelyettesíthetők mint "package name"? Szóval nem tudom, mit gépeljek pontosan "package name"-ként.

    Ráadásul olyat szívtam, hogy tegnap sajna nem csak a flashplayer-t frissítettem, hanem a Chrome böngészőmet is, abban meg bár meg van a régi és az új flash is, opcionálisan választható is, melyiket kapcsolom be, de ha az újat, akkor "missing plugin" jelzést kapok youtube-nál, ha meg a régit, akkor meg kiabál a Chrome, hogy lejárt flash. Ugyanis, utánaolvastam, megtudtam, hogy az utóbbi hónapok Chrome verziói már nem engednek 11.2-esnél régebbi flash-t... :S Egyszóval ha legalább a Chrome-t nem frissitettem volna, működne a youtube-om rajta, mivel a régibbi flash-t a régebbi Crhome-n bekapcsolhatnám működésre... :S

    Tehát a Chrome böngészőt is visszaváltanám régire; azt miképpen lehet? Mit gépeljek pontosan "package name"-ként egy régebbi flash install, illetőleg egy régebbi Chrome böngésző telepítése esetén, terminálban?
    Előtte uninstall, ugye?

    (Egyébként a Mozillám érezhetően lassabban fut, azt csak ritkábban használom, az viszont csak a legfrissebb flashplayer-t érzékeli, azon is "missing plugin"-t ír a youtube jelenleg...)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák