- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bittorrent topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- TP-LINK routerek
- Family Link
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
-
IT café
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz
julius75 #3815 üzenetére
IP-t csak ha indokolt, nagyon drágítja a rendszer árát.
Ezzel erőteljesen nem értek egyet. Legtöbb helyen megvalósíthatatlan az analóg rendszer. Meg a mai világban?!?
Amúgy meg IP-ben is jelen van a Dahua, meg ott a Uniview is. Egyáltalán nem drágák.
Én is telepítettem egy-két analóg rendszert és most már nem tudok mit kezdeni, amikor kérnék a bővítését.... szóval egy nagy zsákutca...
De mindenki döntse el maga. -
rekop
Topikgazda
válasz
julius75 #3815 üzenetére
Én is kiváncsi vagyok. Nekem a cél a családi ház három oldala előtti területet figyelni. Ragaljához lesz rögzítve, cat5e kábelezés előkészítve, mást nem lehet már lehúzni(jelentősebb bontás nélkül). Ingyenes NVR lehetőség(lehetőleg Linux alapú) ami nem korlátozott, folyamatos sw frissítések legyenek, ingyenes Cloud access a gyártó részéről nem rossz ha van(kínai kizárva, lásd xiaomi). És olyan kamera kellene, aminél ki lehet jelölni területeket a képen belül, ahol mozgás esetén riasztást küld egy képpel(nem tudom hogy ezt mindegyik kamera tudja-e). Mit ajánlanál 30k-ig? Tényleg érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Hardcore café
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest