- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Anno rendkívül alacsonyan volt nálam a léc az ilyen lövöldékkel kapcsolatban. Nem azt mondom, hogy Day 1 toltam, de a megjelenést követő pár hónapon belül. Úgy talán a feléig, de addig is csak szenvedtem vele, rettenetesen unalmas volt.
Nézzétek már meg, hogy amikor ez a moslék megjelent milyen lövöldékkel toltuk? Teljesség igénye nélkül: Quake 2, Golden Eye 007, MDK, Outlaws, Blood, Hexen II, Duke Nukem 3D és akkor az más stílusú AAA címeket inkább meg se nézd, mert ilyen FF VII, meg Fallout, Tomb Raider, Dungeon Keeper nevek fognak szembejönni.
Szó szerint ilyen a közepest alulról se címekre nem volt a többségnek ideje. Belefulladtunk a jobbnál jobb címekbe. Annyira kellett ebből Remaster, mint a Heroes III HD...
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
GodGamer5
addikt
Régi konzolokhoz vannak speckó kábelek amikkel jobb lesz a kép, persze a grafika ettől még ocsmány marad.🙂 Nekem volt anno 97-ben, ( és most is van) N64-em és kikérem magamnak, hogy szar lett volna a kontrollere. A Mario 64 anno ezel az analógos kontrollerrel maga volt a csoda...🙂
Mondjuk sok munka és kis eladás ide vagy oda, szerintem húzós az ára ennyiért.
Amúgy ránézésre javítottak a karaktermodelleken is, úgyhogy tényleg nem egy összehányt port lett."Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest