-
IT café
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
fokukac #40716 üzenetére
Nem kell kétségbe vonni az értelmi képességeit. Nem azzal van a baj, hanem a bizalommal a hatalom felé. Én is mondhatnám azt biológus mérnökként, hogy nem hiszek el semmit ebből az egészből, mert végülis én személyesen sosem szekvenáltam a vírus genomját vagy ellenőriztem, hogy mi van a Pfizer oltásban. Egyébként ezzel a paranoid megközelítéssel is el lehet jutni odáig, hogy beoltatom magam, mert vagy a vírus öl meg idén vagy az oltás 10 év múlva, akkor meg már inkább az oltás. Választásom meg nincsen ezen a kettőn kívül, mert nincs hatalmam a helyzet fölött. Feltéve ha legalább azt elhiszem, hogy van vírus. Nekem amúgy kb. megfagyott az ereimben a vér, amikor kiderült, hogy SARS-ról van szó, mert ismertem a SARS1-et már régóta. Ahhoz képest viszonylag olcsón megúsztuk eddig.
-
válasz
fokukac #40716 üzenetére
Na, ez már a 3.változat. Először szeptember környékén, nemrég 3év múlva, most meg akkor 10év múlva kell mindmeghalnunk...
Kár, hogy egy milliárdos mintán ez már most kibukna.
Jehova tanúi vs világvége
? Mert akkor 2100ban is itt fogunk dekkolni, mikor lehet már végre megmakkanni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest