-
IT café
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
fokukac #40716 üzenetére
Nem kell kétségbe vonni az értelmi képességeit. Nem azzal van a baj, hanem a bizalommal a hatalom felé. Én is mondhatnám azt biológus mérnökként, hogy nem hiszek el semmit ebből az egészből, mert végülis én személyesen sosem szekvenáltam a vírus genomját vagy ellenőriztem, hogy mi van a Pfizer oltásban. Egyébként ezzel a paranoid megközelítéssel is el lehet jutni odáig, hogy beoltatom magam, mert vagy a vírus öl meg idén vagy az oltás 10 év múlva, akkor meg már inkább az oltás. Választásom meg nincsen ezen a kettőn kívül, mert nincs hatalmam a helyzet fölött. Feltéve ha legalább azt elhiszem, hogy van vírus. Nekem amúgy kb. megfagyott az ereimben a vér, amikor kiderült, hogy SARS-ról van szó, mert ismertem a SARS1-et már régóta. Ahhoz képest viszonylag olcsón megúsztuk eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- PlayStation 5
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest