Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz Kékes525 #6420 üzenetére

    Csak a korábbi önmagamat tudom ismételni: a szerintem legkorrektebb dolog az lenne, ha felállítanának csoportokat kor, nem, földrajzi régió alapján, és monitoroznák, hogy mondjuk 10 millió Pfizerrel oltottból hány embernél jön elő két héten belül trombocita probléma, 10 millió Modernával oltottnál mennyinél, 10 millió AstraZenecával oltottból mennyinél. Ha feltételezhető, hogy "unbiased" a mintavétel (dohányos, elhízott stb. feltételezhetően hasonló arányban és random megoszlásban kerül valamennyi csoportba), akkor lenne közvetlen összehasonlítási lehetőség.

    Mert legyünk őszinték: bármiféle megnyugtató ábra ellenére is vannak azért furcsaságok. Például az AZ oltás utáni érkatasztrófákban magasan felülreprezentáltak a nők. Miközben, bár nem ismerem a vonatkozó adatokat, de a fejemet merem tenni rá, hogy az "átlagnépességet" érintő trombózisoknál nagyon nem ez lenne a nemi arány.

    Szerk: Írás közben nem láttam, hogy szerkesztettél: nem tudtam, hogy fogamzásgátlót szedtek az érintettek. Így ez azért változtat a leányzó fekvésén.

    [ Szerkesztve ]

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák