- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
IT café
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így emlékszem utóbbi felrakott képekre én is, hogy néha eléggé csak inkább odaképzelt piros csíkot lehetett látni! Jó ez akkor, ha valami van, az legyen egyértelmű, azzal lehet szembeszállni!
Az van, hogy tőlem soha a kutya nem kér semmilyen tesztet, azt nem tudom, igény volna-e rá részemről....
No most a C melletti csík lenne a covid, de mi a T melletti, ami piros, de alatta még fekete csík is van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asustor NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest