-
IT café
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
válasz
UberMutant #5515 üzenetére
Ja, tiszta sor, asszony kutatóbiológus, valami halvány köze van ehhez a részhez is (+ már szült egyet
), csak felcsesz az ilyen önkényesnek tűnő, alá nem támasztott döntés. Mondják azt, hogy "mert nincs elég adat, és féltjük a magzatokat", azt el tudom fogadni, de mondjuk mi a rákot várok én itthon ilyet, én vagyok hülye...
#5514catroot
Ja, nehéz ügy. Ha november végén átesett rajta, akkor meg tudom érteni azért, hogy nem akar oltást. De kemény döntés, az biztos.#5513Parci
Semmiképpen sem rossz döntés kivárni, pláne hogy kb fél/1 évet kell max csúsztatni a dolgot (ha 1 éven belül nem lesz beoltva a 30+ korosztály, akkor itt fejek fognak hullani, és nem képletesen - de már csak a poltika miatt is be lesz oltva mindenki, jönnek a válaszátsok, annak nekimenni korlátozásokkal/zárásokkal az oltottság ihánya miatt, öngyilkosság a fidesznek).
Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Politika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen házat vegyek?
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest