Új hozzászólás Aktív témák

  • Z.É.T.

    őstag

    válasz Drizzt #53049 üzenetére

    Nálunk speckó helyzet van, többen is várjuk a 4. lövést, ha lehetséges. Anyum és n.fater a harmadikat valamikor az első napokon (július vége, augusztus első napjai?) kapták, közben indul egy sugárterápia a napokban faternak, miközben húgom ahányszor teheti, lepasszolja a három unoka egyikét, másikát és ő/ők nagyon belesz@rósak a védekezésbe, noha longoznak lassan egy éve.
    Mindeközben feleségem 91 éves nagymamája át lett költöztetve hozzánk, mert szenteste medencetörése lett, ami miatt esélytelen a liftnélküli második emeletre feljutása, ott élése. (normál esetben minden nap le kell mennie a "dobozból", nem bírja a bezártságot, szóval esélyes, hogy többé nem megy vissza a lakásába)
    Viszont a törése egyéb gondokat is indukált, bekerült kórházba, elvileg hétvégén, jövőhét elején engednék ki, viszont ma kiderült, hogy covidos van a belgyógyon az osztályán (szerintünk a szobájában, de ez csak erős gyanú, mert ággyal együtt kikerült a szobatársa) így sem látogatás, sem hazaengedés nem lesz még valameddig. Ha és amennyiben hazajön, akkor nálunk folytatódik az extra védekezés és így mi mind az öten azonnal felvesszük a 4. shotot, amint lehet.

    Mondom, speciális eset, de ez van, nekünk nem opció a várakozás az Omicron-vakcinára, vagy a korábbi elképzelés szerinti élő boosterre... :(

Új hozzászólás Aktív témák