-
IT café
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Ahogy utána írtam, sarkítottam, pont azért, hogy lásd, a hipotézised visszafelé is hathat. Egyébként az izraeli cikket sztem olvasd el, összesen 54 db 16 évesnél idősebb myocarditis eset volt a 2.5M vizsgált oltottból (az oltás utáni 6 héten belül).
Izraelben a teljes populációt oltották, és ők is kb 10 millióan vannak. Nálunk egy év alatt főleg oltatlanok közül 30k embert elvitt a covid. Szerinted olyan durva, aránytalan becslés lenne, hogy köztük lehetett osszességében ca. 200 olyan 16 évesnél idősebb személy is, aki esetleg pfizerrel oltva produkált volna enyhe myocarditist? Szerintem nem.De mondom, egyet tudok érteni veled abban, hogy simán lehet, hogy az arra érzékenyek között (pl. 15-30 éves fiúk és férfiak) maga a vakcina is triggerelheti a szívizom gyulladást - de azt is valószínűsítem, hogyha oltva ők voltak a kardio szempontból problémásak, akkor oltatlanul megbetegedve szintén ők lennének azok, akiknél a betegség a fiatal kor ellenére súlyos, akár maradandó vagy halálos kardio problémát okozott volna. Még egyszer, ez 10M emberre vetítve egy év alatt ~200 16 évesnél idősebb embert jelent összesen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Suzuki topik
- Facebook és Messenger
- LEGO klub