Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz syberia #15293 üzenetére

    Miért, Pfájzer után kihalnak a CD8 sejtek és a veleszületett immunitás, hogy annyira gány lett az első dózisos védelem a D-Afrikai ellen?
    Persze, a mutánsokra is megáll egyelőre, hogy ez egy kb 1% mortalitással és 5<x<30% longcoviddal dolgozó vírus, 30+% tünetmentes emberrel. A gond azzal az 1%+x-el van továbbra is.

    #15296: pörgősebben kéne haladni a dolgokkal, sokkal kevesebb bénázás mellett. Amikor a himlőt kiirtották sokkal gyorsabban oltottak végig százmilliós tömegeket - és az egy igencsak "kiirtásbarát" humán-only DNS-vírus volt.
    Az mRNS oltóanyag megvan 2hét alatt, ha nem kötelezik a gyártókat minden apró módosítás után fél évig tartó klinikai tesztelgetésre, akkor egy csúnyább variáns feltűnése után 2 hónappal piacon kéne lennie az oltóanyagnak. Az eü bürökráciát kicsit helyrekalapálva, CÉLZOTTAN ott bevetve ezt az oltóanyagot, ahol a kérdéses variáns feltűnik, ill terjed, meg lehetne fogni.
    Hogy miért is kéne mutáns-specifikus oltás: igenis számít, hogy hordozók-terjesztők se váljanak azokból, akik találkoznak egy variánssal: egy tünetmentes/enyhe hordozó még simán átadhatja akár egy állatnak is(!), ahol aztán kedvére mutálódhat a cucc!
    Ez egy olyan sakkjátszma, amit csakis teljes erőbedobással nyerhet meg az emberiség, minden eszközt, rugalmasságot, taktikát és tudást bevetve.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák