Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz Drizzt #14835 üzenetére

    +1

    nincs ovi. Energiabomba kisgyerekek. HOzzál. Sok sikert. És akinek elment elsőbe a gyerek mégnagyobb szívás. Tanítsd otthon írni, számolni miközben a másik tv elött mesét néz. Sok sikert. Kemény anyukákat ismerek akik össze/megroppantak. Megjön a férj 1730kor meloból kiviszi a játszótérre őket anyukák meg bőgnek a sarokba, hogy nem bírják. Hónapokon keresztül! Persze végül felmondott mert meeting közben nem lehet a gyereket írni tanítani.
    De rakás covid rettegő is lett. 7éves kislány nem mer kimenni. Vagy úgy mennek ki, hogy eljátszák, hogy felveszik a biohazard védőruhát. Amikor hazajönnek leveszik.
    És akkor ott a réteg ahol meghalt a férje, felesége ő meg ottmaradt 2 kisgyerekkel. Nevelj fel két kisgyereket ahogy kell úgy hogy nincs anya. Vszeg heti szinten szúrnám t*ön magam.

    és akkor ott a 40éve praktizáló bőrgyógyász akinek a "kezében" 1hét alatt többen haltak meg azért mert hibázott mint 40év alatt. Nem az ő hibája bőrgyógyász nem intenzív orvos pullmanologus... de tudja hibázott és "megölt" nem két apát/anyát... ééés mostanra keményen pánikos lett.

    Persze egy introvertált + nincs gyerek vonalon nem van/volt ekkora húde gond. Sött élvezik.

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák