Új hozzászólás Aktív témák

  • Rolly

    veterán

    válasz Madwe #12128 üzenetére

    D vitamint szedésnél például nálunk "nyáron" alacsony D Vitamin szint miatt kellett szednünk D vitamint 3000-4000 körül nekem míg páromnak pedig havi vérvétel ellenőrzéssel 12000 NE D-Vitamint kellett fogyasztania naponta... így 2 hónap alatt jó lett a D vitaminja, majd leállították róla és 3000 NE-t kellett szednie... fél év múlva újra alacsony volt a D vitamin szintje... így újra 12000 NE szedését kellett újra vérvételekkel... most 6000 NE körül szed és így most jónak tűnik...

    Mindketten irodai munkát végzünk tavasztól őszig hétvégente amikor tudunk napon vagyunk (kerti munka, napizás kávézás ilyesmi a teraszon / udvaron)

    Most én ősztől 6500 NE-t szedtem kivéve azon őszi napokon amikor tudtam, hogy leszek / kijutok napra akkor vagy nem szedtem vagy csak 2500 NE-t ... Most fogy el a D vitaminom és akarok vérvételre menni ellenőriztetni a D vitamin szintet, de most kaptam meg a SinoPharm oltást és gondoltam akkor kellemest a hasznossal nézünk első oltás után 3 héttel egy ellenanyag tesztet is :)

Új hozzászólás Aktív témák