Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Reklámblokkolók topikja
- Windows 11
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen routert?
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- AliExpress tapasztalatok
- DIGI kábel TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple TV+
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz Claude Leon #1778 üzenetére
Nem a boltban adtak tanácsot, én a gyártó supportjával leveleztem. Azt írták, hogy ha új router mellett döntök, akkor ugyanezen típus v8-as verziója már mentes ettől a hibától. Az más kérdés, hogy ha veszek is újat akkor valami modernebb típust választok.
Soha egyetlen hardveremhez nem használtam a mellé adott telepítőlemezt, mivel általában ezeréves szoftverek vannak rajtuk, inkább töltöttem le frisset a netről.
Az itteni legelső hozzászólásommal csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy előfordulhat egy biztonsági hiba a routerekben, ki-ki ha akarja le is tudja ellenőrizni magának, hogy érintett-e.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz trance89 #1774 üzenetére
Emlékeim szerint több, mint 3 éve volt, hogy egyedi firmware-ket kerestem hozzá, akkor még voltak bajok vele.
Köszönöm a linkeket, a napokban lehet kipróbálom ezt a gargoyle-t. Ha esetleg nem válik be van lehetőség arra, hogy visszategyem a gyári firmware-t?szerk: Na, itt a topik ellentmondó infókkal a V3-as típusról: [link] Nem túl biztató.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz Claude Leon #1772 üzenetére
Ez egy V3-as típus, elég régi, már az 5 év garancia is leketyegett róla. Pár éve olvasgattam, hogyan lehetne rá módosított firmware-t rakni, de aki megpróbálta az levélnehezéket csinált belőle. Nem is foglalkoztam vele tovább.
A zárójeles megjegyzésed nem tudom hova tenni
-
Thrawn
félisten
Biztonsági rés lehet egyes TP-Link routerekben: [link]
Van itthon egy TL-WR841ND ami sajnos a legfrissebb firmware-rel is érintett. Leveleztem egy kört a TP-Link supporttal, azt javasolták vegyek új routertDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- DIGI Mobil
- SörcsaPH!
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Reklámblokkolók topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest