Új hozzászólás Aktív témák

 • j0k3r!

  senior tag

  válasz kozeposztaly #765 üzenetére

  Igen, ez egy hatalmas téma. Viszont kis túlzással, akkor bármiről lehetne beszélni az akciós trappista sajttól kezdve a belpolitikai döntéseken át, mert minden valamilyen szinten hatással van a pénzügyeidre, megtakarításaidra.

  Azt hiszem már leírtam egyszer, de én már "untam", hogy ugyanaz a pár téma pörög körbe-körbe és számomra nettó időpazarlás volt a 20, számomra releváns hozzászólás helyett 100-at végigolvasni. Átugrani meg nem olyan könnyű ezeket a hozzászólásokat több okból sem (egyrészt nem tudod követni fejben a threadeket, másrészt van aki több hozzászólásra válaszol egy hozzászóláson belül, stb.).

  Azt továbbra is tartom, hogy különböző "befektetői" érdeklődési kör/szint létezik. Van akit annyira érdekel az egész dolog, hogy havonta max. 10 percet szán rá egy automatikus ETF vagy állampapír vétellel, van aki meg szívesen olvas minden nap egy órát a témában, meg persze vannak ezek árnyalatai. Szerintem nem lehet úgy összevonni ezeket a "szinteket" egy topikban, hogy ne kelljen a fórumozók jelentős részének feleslegesen görgetnie az őt nem érdeklő hozzászólások között, ezzel rengeteg időt pazarolnia. Számomra az (szabad)idő a legértékesebb eszköz, szóval örülök a külön bontásnak. Egyébként akit meg mind a két téma érdekel annak meg plusz két kattintás az egész. Szerencsére a PH! fórum megjegyzi az olvasatlan hozzászólásokat, szóval nem nehéz a követés. Azt gondolom, hogy sok embernek adtunk vissza (szabad)időt a szeparáció óta.

  some men just wanna watch the world burn...

Új hozzászólás Aktív témák